Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Vecino kimdir sizin allah belanizi versin. Erden butun kiredisini bitirdi.

Uydurma olmadigi kesin. Yonetimden gazetecilere haber gitmis.

Ama benim fantezim Erden Timur'un icerideki yoneticilerden kimin haber sizdirdigini anlamak icin fake bir haber olmasi. Tabiki boyle birseyin olma ihtimali %0.01 :)
Bayern Münih deki Eyüp Aydın i alıp ona şans versek razıyım valla en azından 32 yaşındaki ıvır zıvır adamlara para verilmez.

Bu transfer dönemi için en büyük handikap hazır adamlar fred rashica gibi yarın maça çıkacak adamlardan vazgeçip kapalı kutu adamlara geçiş yaptık inş başarılı oluruz

Vecino geleceğine, mico ve Sergio ile devam ederim.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Safları sıklaştıralım. Vecino'ya geçit yok. Panik transferine yer yok !

Transferi de böylece kapatmış olduk H.O Okan'a sabır diliyorum.

32 yaşında topcuya 11 milyon euro bağlama lüksümüz yok. Kariyeri tepetaklak düşüşte iken.

vecino transferiyle yaptığın bütün transferleri çöp ettiniz yazıklar olsun. Uğur karakulluçunun doğru söylüyordu hamza akman oynasın diye belkide.....

Yanlış hatırlamıyorsam en son Muslera gelmeden böyle bir yangın çıkardık Laura diye bir çöp brezilyalı gelecek dendi taraftar isyan edince Muslera geldi ki ne kadar haklı oldugumuz ortada

Geçen sene sol bek ve orta daha eksiğimiz vardi, erden timur sol bek çekti ama orta saha alacağına durmadan sorun olmayan kanat rotasyonu ile oynadı. Şu an takimda yine en büyük eksik orta saha da sertlik. Gerçek inanilmaz kötü yönetim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt