Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vecino gelmez.

geçen sene, bu sene ve düne kadar gs'ı yöneten akıl, 32 yaşındaki topçuya 11 m euro bağlamaz. hiçkimseyi almazlar, çıkıp açıklama yaparlar, biz de 3-4 ay sabrederiz ama yine de 32 yaşındaki oyuncuya bu paraları vermeyiz.

türkye'de spor muhabiri olmadığı için, arka planda neler döndüğünü bilmiyoruz.

türkiye'de spor muhabirliği = yönetimden bir iki tanıdığın olması, oradan gelen haberleri üfürmek. gazetecilik skillerine sahip olmak önemli değil yani. yönetimden bir iki tanıdığın varsa sıradan bir vatandaş da twitter açıp gazeteci olabiliyor.

çoğu anonim twitter hesabı, gazeteciyim diye geçinip maaş alan adamlardan daha güvenilir hatta.

muhtemelen kulüpteki bilgi sızıntısını bulmak için böyle bir şey yaptılar son gün.

karşıda senin her transferine kuduz gibi atlayan, bel altı çalışan bir rakip var.

ben hala daha a class bir orta sahanın geleceğini düşünüyorum.

aksi durum kabul edilemez çünkü.

Bu kadar tepkiden sonra vecino gelmez heralde.Yonetimimiz ahmak degil.Vecihi ye verecegin parayi bas breivike vallahi cogunluk razi olur.

Herkesin aksine Vecino'nun kısa vaadede iş yapabilecek bi adam olduğunu düşünüyorum ama 3 yıllık kontrat 3.5 bonservis 2.5 yıllık kabul edilebilir maliyetler değil.Bedelsiz kiralık vs olmayacaksa bu transferi engellemek lazım.Oliveira geçen sene 7.5/10 performans göstermesine rağmen yaşı ve maliyeti dolayısıyla kontratından çıkmaya çalışıyosun üstüne bonservisli Vecino saçmalığın dik alası olur.

Galatasaray genlerinde her transfer sezonunda, ihtiyaç olan bölge transferini sona bırakmak ve sonra ya almamak ya da çöp almak vardır. Hangi yönetim gelse hep böyle olmuştur

Bu iptali yasaklı kaynakla paylaşan arkadaş ceza almamalı valla.Kim verirse versin muhteşem bir haber bu.Umarim olmaz transfer

Yasaklı paylaşımlar yapmayalım

Vecino işinin üç ihtimali var:

1- gerçekten kimseyi alamadılar, son anda panik transferi olarak kendisine gittiler, taraftar isyan edince iş iptal oldu.

2- arka planda esas yürütülen transferi perdelemek ve yönetimdeki bilgi sızıntısını bulmak adına çok büyük bir oyun oynandı ve kendisi feyk olarak servis edildi.

3- sonuna kadar uğraşıldı ama kimse ile anlaşamadık. yönetim de taraftara bu durumu açıklayabilmek için kendisinin haberini yine feyk olarak yaptırdı. taraftara bir nevi "bu tipte panik transferi olacağına, ocağı bekleyelim" algısını oturtmak için. keza çoğu taraftar yeter ki vecino gelmesin, eldekiler kalsın daha iyi moduna girdi.

SONUC:

kendisi büyük ihtimalle gelmeyecek ama eğer 1. ihtimal doğru ise benim bu yönetime de güvenim kalmaz. zira panik ile 32 yaşındaki sıradan profilde bir oyuncuya 11 m euro para bağlamanın eşiğine kadar gelmiş, plansız bir yönetimden bahsediyoruz demektir.

2. ihtimal doğru ise, akşama büyük bir eğlence var demektir :d

3. ihtimale de ok'um ben.

yabancı basına düşmemesi böyle ufacık bir ümit barındırmamı sağlıyor içimde.
Ne kadar tirt bir transfer ki adamlar zahmet edip haber olarak bile vermiyorlar beklentimin çeyreği bile değil o adam.Mevcut kadroyla devam edilsin daha iyi en azından birbirini tanıyan oyuncular.Midtjo kalsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt