Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mali şartlar da önemli ama net şekilde Vecino > Van de Beek

van de Beek'in dizi yok dizi.. yanlış isimlere bakıyor bütün kolpacılar bence..

Piyasada nekadar çöp varsa bize itelemeye çalışıyorlar. Bunları alacağınıza transfer yapmayın

Uyanıyoruz, Vecino iptal VDB geliyor diyorlar. Sınanıyoruz resmen. Sizin ben planlamanıza tüküreyim.

kalvin philips alınmıyorsa hiiç uzatmaya gerek yok

varsın avrupa listesinde olmasın

durduk yere şl gelirini falcao tarzı transferlere gömüp iç etmeyelim

10 gün zamanımız var

bu süreçte kuzey ülkelerinden, güney amerikadan veya rusyadan bir tane orta saha bulunabilir

seneye tekrar şampiyonlar liginde olmak için ligi gözden çıkaramayız

ayrıca 2. veya 3. olursak grupta bahar aylarında bu ortasahamızla çıkarız elemelere
Gruplarda alabildigimiz her puanı almalıyız. Bir galibiyet 3 milyon Euro. En az 10 milyon Euro alma ihtimalimiz var. Kalan 10 gün için de net adam alındığı takdirde ve kontenjan varsa, ileriye dönük bir Genco almaya odaklanmaloyiz.

Orta sahaya Gürbüz ve Eyüpü koyun ve kapatın transferi, bu ne yav? Lanet olsun son saatlerde yapacağınız transfere.

İlk yapılması gereken transferi son güne kadar bekletip, üzerine de tüy diken anlayışa ne demeli. Abdürrahim Albayrak tarzı bir transfer dönemi geçirttiler bize bravo.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yonetim fırsat hamlesi derken oyuncu alacağın kulüp için fırsat demiş. Bu da size ders olsun, transfer bitince kimse sana hazır oyuncusunu bırakmaz. Geçen sene icardi dedik de icardi 2 ay bekledik form tutmasını, diğer son gün hamleleri tutmadı zaten. Şu an 2 ay bekleyecegin adam almaktansa alma daha iyi.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jorginho bal gibi olur ama hem çok maliyetli olur hem de Partey sakatlandığı için Arsenal bırakmaz adamı.

Ndombele olur gibi geliyor bana. Kötü de olmaz. Oynadığı zaman canavar adam.

Vecino veya Van Beek’in hangisi ölüm hangisi sıtma o bile tartışılır

Beek ne ya. Torreirayı yedekleyecek hem de onunla oynayacak adam lazım diyoruz. Kim oynayacak 6da Torreira olmadığında?

Vecionaya razı edeceksiniz adamı bu nasıl planlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt