Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.957
- 39.323
- 3.993
Herşeyin plansız gittiğinin göstergesidir berkanin gönderilmesi 1 günde apar topar küme takımına kaçtı çocuk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burdayım zaten ne mention atıyorsun
Bana mı yoksa yönetime mi masalcı diyorsun
Farkında mısın, bu gece CL listeleri veriliyor. Tek tek anlaşıp seçmek için biraz geç kalmadılar mı? Ayrıca kimse onlara dünya yıldızı alın demiyor. 32 yaşında rotasyon oyuncusu veya VDB tarzında yıldızımsı alacaklarına yapmasınlar transfer.Hem dünya yıldızı istiyorsunuz hem para yok. Ne olacak ? EURO olmuş 29 TL. 20 milyon EUR versen 600 milyon Lira yapıyor.
Ne yapsınlar yani açıkla o zaman ?
vecino gelmez.
geçen sene, bu sene ve düne kadar gs'ı yöneten akıl, 32 yaşındaki topçuya 11 m euro bağlamaz. hiçkimseyi almazlar, çıkıp açıklama yaparlar, biz de 3-4 ay sabrederiz ama yine de 32 yaşındaki oyuncuya bu paraları vermeyiz.
türkye'de spor muhabiri olmadığı için, arka planda neler döndüğünü bilmiyoruz.
türkiye'de spor muhabirliği = yönetimden bir iki tanıdığın olması, oradan gelen haberleri üfürmek. gazetecilik skillerine sahip olmak önemli değil yani. yönetimden bir iki tanıdığın varsa sıradan bir vatandaş da twitter açıp gazeteci olabiliyor.
çoğu anonim twitter hesabı, gazeteciyim diye geçinip maaş alan adamlardan daha güvenilir hatta.
muhtemelen kulüpteki bilgi sızıntısını bulmak için böyle bir şey yaptılar son gün.
karşıda senin her transferine kuduz gibi atlayan, bel altı çalışan bir rakip var.
ben hala daha a class bir orta sahanın geleceğini düşünüyorum.
aksi durum kabul edilemez çünkü.
iyi oldu şoparabu arada samiyen haber 2 gün içinde 2 kere patladı.
Davinson Sanchez 3+1
Vecino
bu var bilemedim nasıl yorumlanmalı.Ne londrası ne uçağı. Cidden böyle birşey mi var
Totnım anlaşma sonrası fiyat yükseltti ve vazgeçtik diye duydumHarbi D. Sanchez noldu? Almistik guya.
Fabrizo iptal dedi transfer için baştan belli yalan olduğunu düşünmüyorum.Vecino ile ilgili dış basına hiç haber düşmedi sanırım, o yüzden baştan beri bu Vecino transferi hikaye olabilir.
Höyberk geliyorNe londrası ne uçağı. Cidden böyle birşey mi var
Düşme dostum rahat olalım bekliyelim. Zaten kaldı şurada 14 15 saat.iti köpeği sevindirdi ya
içim acıyor
muslera ne güne duruyor onunla takılsın her zamanki gibiToreyranın kankasini alip iptal ettik. Toreyra daha top oynamaz gecmis olsun.
Sallamayın. Kimse dünya yıldızı istemedi. Yönetim kendisi Los Galacticos kuruyoruz algısı oluşturdu. Burada bir tane adam yaz başında icardi den başka yıldız isim istemedi.Hem dünya yıldızı istiyorsunuz hem para yok. Ne olacak ? EURO olmuş 29 TL. 20 milyon EUR versen 600 milyon Lira yapıyor.
Ne yapsınlar yani açıkla o zaman ?