Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herşeyin plansız gittiğinin göstergesidir berkanin gönderilmesi 1 günde apar topar küme takımına kaçtı çocuk

Burdayım zaten ne mention atıyorsun

Bana mı yoksa yönetime mi masalcı diyorsun
1693814209960.webp

Hem dünya yıldızı istiyorsunuz hem para yok. Ne olacak ? EURO olmuş 29 TL. 20 milyon EUR versen 600 milyon Lira yapıyor.

Ne yapsınlar yani açıkla o zaman ?
Farkında mısın, bu gece CL listeleri veriliyor. Tek tek anlaşıp seçmek için biraz geç kalmadılar mı? Ayrıca kimse onlara dünya yıldızı alın demiyor. 32 yaşında rotasyon oyuncusu veya VDB tarzında yıldızımsı alacaklarına yapmasınlar transfer.

vecino gelmez.

geçen sene, bu sene ve düne kadar gs'ı yöneten akıl, 32 yaşındaki topçuya 11 m euro bağlamaz. hiçkimseyi almazlar, çıkıp açıklama yaparlar, biz de 3-4 ay sabrederiz ama yine de 32 yaşındaki oyuncuya bu paraları vermeyiz.

türkye'de spor muhabiri olmadığı için, arka planda neler döndüğünü bilmiyoruz.

türkiye'de spor muhabirliği = yönetimden bir iki tanıdığın olması, oradan gelen haberleri üfürmek. gazetecilik skillerine sahip olmak önemli değil yani. yönetimden bir iki tanıdığın varsa sıradan bir vatandaş da twitter açıp gazeteci olabiliyor.

çoğu anonim twitter hesabı, gazeteciyim diye geçinip maaş alan adamlardan daha güvenilir hatta.

muhtemelen kulüpteki bilgi sızıntısını bulmak için böyle bir şey yaptılar son gün.

karşıda senin her transferine kuduz gibi atlayan, bel altı çalışan bir rakip var.

ben hala daha a class bir orta sahanın geleceğini düşünüyorum.

aksi durum kabul edilemez çünkü.

yazdık değil mi olmayacağını.

ya sürpriz bir şekilde hepimizin içine sinen bir oyuncu alacağız.

ya da gerçekten iyi oyuncular için sonuna kadar mücadele edildi ama alamadık.

her iki seçenek de gayet doğaldır. olabilir.

Icardi hariç ciddi 1 bonservis vermedik. O da parasını çıkarttı bile zaten

Yönetim çok cimri çıktı

Partey sakat olmasa jorginho olabilirdi ama şimdi vermez arsenal. Bu lige fazla bir adam. Jorginho.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi tonla eleme maçı oynandı bu scout ekibi hiç mi maç izlemedi, orta sahaya bir isimsiz umut vaat eden biri de mi yok koskoca Balkanlarda

Dediğim gibi devre arasına kadar şampiyonluktan kopmazsak devre arasında alabiliriz ortasaha ama mevcut ortasaha ile şampiyonluk zor

melikşah neyse samiyende o.anca 2 menajer haberi alır,onu babam önerdi,bunu anam önerdi der.sonra romanodan alıntı yapar,yalamaları samoş ceker.ALLLAHIN GERİZEKALILARI!

Duyumcuların patlamasını ne yapayım, Yönetimin kendisi patladı.

Hem dünya yıldızı istiyorsunuz hem para yok. Ne olacak ? EURO olmuş 29 TL. 20 milyon EUR versen 600 milyon Lira yapıyor.

Ne yapsınlar yani açıkla o zaman ?
Sallamayın. Kimse dünya yıldızı istemedi. Yönetim kendisi Los Galacticos kuruyoruz algısı oluşturdu. Burada bir tane adam yaz başında icardi den başka yıldız isim istemedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt