Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.745
- 13.733
- 1.498
Beeekte gelmez ndombeleti alırız bence biz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan'i bosver o ne dedigini bazen kendi bile bilmiyor. Onun dedikleri ile Erden Bey'in dedikleri birbirine zit habire zaten.Ben molde maçı sonrasıydı galiba Okan hoca'nın "8 ile önde 10 pozisyonunu oynayabilecek" diye tarifi vardı yanlış hatırlamıyorsam. Onada tam uyuyor mu emin değilim - sanki 6 oynayabilen 8 gibi geldi bana (gerçi o profilde okey torreira'yı gerektiğinde oyun içi yedekleyebilir diye ama )
efe akmanı oynatır hocamız,cok sans veriyor genclereAvrupa listesine kimse yetişmezse sasirmam.
Italyadan herif alicaz ve fabritzyonun haberi olmayacak. Gülerim. Erden başkanı yemeye çalışıyorlar.bizim satılık medya operasyon çekti dün gece.
Öyleyse açıklama yapılmalı ki taraftar konu hakkında aydınlansın.bizim satılık medya operasyon çekti dün gece.
haber takip etmeye korkar oldum yemin ederim.böyle bi çapsızlık yok,hiç bi yönetimde görmedim ben bunu
Bende onu yazdım ama Norveçli kekonun gittiği bir ihtimalde bile tek yabancı hakkımız var.Olm 6 numara oynayan bi Torreira var farkindamisiniz
8 olmasa da olur artik ama bi yedek 6 lazim
Vecino ondan aliniyordu bence
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi