Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben molde maçı sonrasıydı galiba Okan hoca'nın "8 ile önde 10 pozisyonunu oynayabilecek" diye tarifi vardı yanlış hatırlamıyorsam. Onada tam uyuyor mu emin değilim - sanki 6 oynayabilen 8 gibi geldi bana (gerçi o profilde okey torreira'yı gerektiğinde oyun içi yedekleyebilir diye ama )
Okan'i bosver o ne dedigini bazen kendi bile bilmiyor. Onun dedikleri ile Erden Bey'in dedikleri birbirine zit habire zaten.

Bu arada fenevde bizimle aynı oyuncuları takip ediyor anlaşılan. Dün belki operasyon yapılmıştır fikri doğdu bende. Fiyat arttırma, ortalığı karıştırma, oyuncuyu vazgeçirme vs...

Yapmayın abi transfer. Bu saatten sonra gelecek transfere evire çevire sokayım!

Ulan hala Thuram, Fofana gibi adamları alacağımızı düşünenler var.

Ayaklarımız yere bassın artık. 30-40 milyonluk topçuları alamayız.

İcardi başka bir şeydi tıpkı Melo'da olduğu gibi bir durum yaşandı ve aldık.

Yunanistan'dan Mady Camara gelsin bari çok fazla bonservis isteyeceklerini sanmıyorum. Vecino'dan falan iyidir.

nbombele transferi de zor sanırım yoksa şimdiye bitmişti taraftar buna da laf edemez artık adam kalmadı

Bizim taraftar Yagiza kiziyorda adam butun muhabirleri kucaginda gezdirdi kimse kusura bakmasin. Bizim muhabirler gece Vecino yaliyordu hepsi tek agizdan. Yok Torreiranin memleketlisiymiste bilmem ne adamida hedefe koyuyorlar.

erden timur sosyal medyaya bakmıyorum diyor, o yüzden endişeleri bırakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt