Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.640
- 29.097
- 2.993
dubois ve miçö yollandı galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaybolmuştur valla. İnanırım.Gizemli Malezya uçağı gibi kayboldu uçak reis.
Vecino 11 m euro bağlayacağımıza bunlara bağlamak daha doğru umarım geçen sene girdiğimiz riskler gibi bu da tutar.Oyuncuların kalitesi sorgulanmaz. Nelsson giderse yerine Sanchez geldiğinde kimsenin ciddi bir itiraz edeceğini sanmıyorum. Özellikle biz savunmayı önde kurduğumuzda Sanchez oturursa daha bile uygun olabilir. Ndombele ise fizik olarak ne kadar hazır o belli edecek kendine getirirsek bu iki oyuncuda 40 milyonluk oyuncular yaşları da uygun. Sanchez'ten katkı alacağımızı düşünüyorum özellikle Nelsson satışı sonrası için ama Ndombele tamamen risk.
Kim gitsin ? Sergio ve mertens o maaşlarla gitmez. Kimi yollayalim?miçö ve dubois KESİNLİKLE kalmalı
Gayet yerinde ve iyi transfer o bütün medyanın dillediği Fredi top diye oynar NdombeleŞu noktada takımlar kendi as oyuncularını vermezler, bonservisleri uygun ise mükemmel noktalamış oluruz şartları gözetince
Ndombeleyi ne hırsa sokar bilen var mı
Vecino saçma bir hamleydi, almamak almaktan daha iyidi ama arka plandaki düşünce de muhtemelen eldeki bütçeyi sonraya saklamaktı çünkü herkesin aylardır düşündüğünün aksine bizim öyle De Paul, Gravenbergh alacak bütçemiz yok.Yorumun nedir adminim gerçekten boşa yangın yaptığımızı mı düşünüyorsun. Vazgeçilen transfere verilen tepkiyle ilgili düşüncelerini merak ediyorum.
Ben de öyle düşünüyorum ama sezon sonu gideceğini de düşünüyordum o yüzden diğer ihtimal de yüksek bu sene gördüğümüz gibi.Maliyetli adamı yedek tutmaya karşıyım her zaman ben.Mesela Kaan olur yedek.Sanchez'in kiralık olsa bile maliyeti az değildir.Minimum bir 10 opsiyon vardır en az , üstelik maaşı da var o da Nelsson'un aldığından fazla olur kesinlikleBaba Nelsson devre arası bile gidebilir
Ndombole totenhamda idmana cikmadi mi ? bosta adamda degil hazirmi degilmi bilgisi olan varmi