Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncuların kalitesi sorgulanmaz. Nelsson giderse yerine Sanchez geldiğinde kimsenin ciddi bir itiraz edeceğini sanmıyorum. Özellikle biz savunmayı önde kurduğumuzda Sanchez oturursa daha bile uygun olabilir. Ndombele ise fizik olarak ne kadar hazır o belli edecek kendine getirirsek bu iki oyuncuda 40 milyonluk oyuncular yaşları da uygun. Sanchez'ten katkı alacağımızı düşünüyorum özellikle Nelsson satışı sonrası için ama Ndombele tamamen risk.
Vecino 11 m euro bağlayacağımıza bunlara bağlamak daha doğru umarım geçen sene girdiğimiz riskler gibi bu da tutar.

Yorumun nedir adminim gerçekten boşa yangın yaptığımızı mı düşünüyorsun. Vazgeçilen transfere verilen tepkiyle ilgili düşüncelerini merak ediyorum.
Vecino saçma bir hamleydi, almamak almaktan daha iyidi ama arka plandaki düşünce de muhtemelen eldeki bütçeyi sonraya saklamaktı çünkü herkesin aylardır düşündüğünün aksine bizim öyle De Paul, Gravenbergh alacak bütçemiz yok.

Olayı 6 m euroya Torreira almak ekseninden değerlendiriyoruz ama o dönem için olan fırsat bu dönemde yoktu.

Ndombele ismi geçen adamların hemen hepsinden daha potansiyelli, tutar tutmaz opsiyonlu geleceği için kurtulma şansımız da olur win win şu an.

Baba Nelsson devre arası bile gidebilir
Ben de öyle düşünüyorum ama sezon sonu gideceğini de düşünüyordum o yüzden diğer ihtimal de yüksek bu sene gördüğümüz gibi.Maliyetli adamı yedek tutmaya karşıyım her zaman ben.Mesela Kaan olur yedek.Sanchez'in kiralık olsa bile maliyeti az değildir.Minimum bir 10 opsiyon vardır en az , üstelik maaşı da var o da Nelsson'un aldığından fazla olur kesinlikle

Postecoglou onu boş birakmamiastir Kopenhag maçında sahada

Vecino'yu almayıp Ndombele'yi almak akıl dışı bir icraat.

ben hayal etmeğe devam ediyorum
insan hayal etmediği sürece de başarılı olamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt