Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndombele mi Fred mi daha iyi olurdu bize?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İkisinin de formda olduğu dönemleri kıyaslarsak Ndombele bi tık daha önde diyebiliriz. Fiziği ve dribling yeteneği ile fred'den çok daha önde. Fred daha bileğine hakim ama Ndombele'yi de bu konuda yabana atamayız.

Erden Timur başlığında hiçbir kural dışı mesaj yazmamış olmama ve son mesajımda istifaya çağıranlar yanlış yapıyor dememe rağmen konuya mesaj yazmam engellenmiş. Kendi fikrine karşı fikir görmeye tahammül edemeyen yetki sahipleri foruma girmeden mastürbasyonlarını yapıp gelirlerse daha adil bir yönetim gösterirler diye düşünüyorum.
Bilmukabele Anıl kardeşim ben de Angeliño konusunda bu olaya maruz kaldım.Herkes neler dedi ben Caner erkin benzetmesi yaptım diye konuya giremiyorum hakaret yok küfür yok benzetme var ki sonuna formsuz halindendir inşallah topla mesafe kateder diye iyi niyetli temenni sunmama rağmen konuya girişim yasaklanmış.Anti demoktatik yaklaşım fikir sunmayı engelliyor.

Ölümü gösterip sıtmaya razı mı ettiler bizi yoksa Ndombele bizim sıkıntımızı çözer mi?

Şu Youtube'dan edit izleyip futbolcu hakkında yorum yapan tayfa yoruyor insanı. Ndombele'nin Napoli kariyeri iyi değildi. Süper uyumlu ve kompakt bir takımda Zielinski'nin yedeği olarak görev alıyordu. Çok da iyi gözükmedi o düzenin içinde.

Daha çok bireysel özgürlük verilmesi gereken bir oyuncu gibi görünüyor. Ben sezonda soru işaretsiz 50 maç oynar denebilecek oyuncuları her zaman daha tercih sebebi bulurum. Vecino milli takımdan da arkadaşı olan Torreira ile birlikte 50 maç birbirlerini hem ikame edip hem de uyumlu ikili olabilirlerdi.

Ndombele'de de şu açıdan umut olabilir; takım boyu zaman zaman uzayan ve orta sahada geniş boşluklar olan maçlar oynadığımız için o alanları kat edebilecek bir oyuncuya 2 sezondur ihtiyacımız vardı. Ndomdele bunu iyi yapıyor zaten. Sorumluluk verilip her maç oynarsa belki o da ritmini yükseltir. Tek umudum bu kendisiyle alakalı.

Mentaliyle alakalı ise şunu diyebilirim; sevilirse, sorumluluğu üstünde hissederse belli bir aidiyet ve kendini ispatlama duygusuyla kariyerini tekrar yoluna koyabilir. Bu da onun elinde. Bize bu saatten sonra desteklemek düşer.

Kesinlikle ndombele diyorum ben belki üç beş hafta adapte olması ve formu aksar ama daha iyi . Dün bile hiç begenmedim zaten fredi içinden geçti adamlar. Ki zaten form düşüklüğü olmasa bizimle anılmazdi

Ndombele bize geldigi icin soylemiyorum ama Fred'den daha yetenekli bir oyuncu. Daha kaliteli bir orta saha goruntusu veriyor ama Fred hazir bir oyuncu, antrenmanlari aksitmaz yani daha profesyonel. Ndombele ne zaman hazir olur bilemeyiz. Kafasini futbola verirse cok iyi bir oyuncumuz olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt