Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün çok giremedim ya idman falan durumu hakkında bilgi var mı yoksa çok sürecek mi hazır olma süresi

Listeye ben bile dahil olabilirim su an Hersey cok dinamik

Ndombele gelince maasina sakin sasirmayin. Adam Ingiltere'de net 5 milyon euro falan aliyordu. Buraya altina gelecegini sanmam.

ndombele'nin oynamasının önünde bir engel yok
zaha ve ziyech gibi olmaz. sakatlığı yok, kamp görmüş
maç ritmi yoktur. o yüzden direkt 90 dk oynamaz belki.

Ndombele oyun tarzı olarak kime benziyor? Pasör mü dinamik, mücadeleci mi B2B mi yok mu izleyen

ndombele'nin oynamasının önünde bir engel yok
zaha ve ziyech gibi olmaz. sakatlığı yok, kamp görmüş
maç ritmi yoktur. o yüzden direkt 90 dk oynamaz belki.
Milli arada yapılacak hazırlık maçlarında 30 ve 45 dakika görebiliriz diye düşünüyorum

Transferin en civcivli günlerinde seyahat falan derken ilgilenemedim ya. Kıyametler koptu son günlerde gördüğüm kadarıyla, özellikle dün gece. Ndombele'yi taraftara kabul ettirme operasyonu çekmişler anladığım kadarıyla. 1 hafta önce Ndombele gelse "bunun için mi bekledik" diyecekler çoğunluktu, şimdi herkes mutlu :)

Kardeşim 2 sene önce Oğulcan Çağlayan konuşup, dava yangını yapıyorduk.

Şimdi ndombili beğenmiyorsunuz.

Etmeyin manyak olursunuz
Yanlis görmediysem, Tottenham 2019'da 65 milyon euro'ya almis adami. Yani bos adam degil ve aradan 3-4 sene geçmis sadece ve yas olarak daha genç. Orta saha için en verimli yillarina giriyor ona bakarsan. Gerçekten alinabilecek risk. Sayfa 295'ten geliyorum suan ama insallah opsiyon/bonservisli falan birsey olur.

Abiler bu TFF'nin sağı solu belli olmaz bizimle adı geçen başka adamlarında bir ismini aratıp bakalım lisansları var mı? diye sonra bizi taklaya getirmesinler bu ahlaksızlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt