Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsonun suratindaki mutsuzlugun/nursuzlugun dinmesi adına,ocakta gidebilmesi ihtimali adına,şl de 3 lü defans oynama gücümüz olabilitesi adına almış olabilir miyiz sence?Alınmamış olsa busefer niye almadık diyebiliyoruz bizler biliyorsun.

Tamamen tahmine dayalı yorum yapmışsın, stoper elbette gelmeliydi ama düşük kalibre bir adam alır yedeklerdin

taliscayı dünyanın en iyi topçusu sanan bir arkadaş var o ndombeleye çok sallıyor en çok bu yüzden ümitliyim

Bir önceki nöbette taraftarın simardigini söylemiştim bu iki günde yasananlarin tespitimi desteklediğini düşünüyorum. Yapıcı eleştirileri bir kenara bırakırsak icardiyi tekrar alacağımıza ihtimal bile vermediğimiz dönemde
İcardi
Zaha
Tete
Angelino
Demirbay
Ziyech
Sanchez
Ndombele

alındı. İstifa çekenler mi dersin adamın boyuyla olduk olmadik şeyler yazanlar mi uzaktan okurken utandım valla

yurtdışı kamplarından foto video bulamadım hepsine bakmadım tabi ama hiçbir maç kadrosuna alınmamış

ama kamp bittikten sonra ingiltereye dönüldüğünde antrenmanlara alınmış foto ve video var. bunları bulabildim şapkalı olan ndombele

ben buldum sanırım
sarı saçlı olan değil mi

dubois - berkay Özcan

bu takasın gerçekleşmesini ister misiniz

berkay’ı şahsen izlediğim maçlarda hiç beğenmedim, ne işe yarıyor onu da çözemedim. daha çok bilgisi olan arkadaşlar ne düşünür bu konuda

Ndombele forumda hiç istemiyor diye adamın istatistiklerine bakmamıştım bile, şimdi alındı diye baktım da, geçen yıl Napoli'de 30 maçta az çok süre almış. Şampiyonlar liginde de 5 maçta oynamış ikisi ilk onbir.

Nesi beğenilmedi bu adamın, ilginç.

Bizim taraftar zamanında İbrahimoviç’i bile beğenmemişti.

Devre arası Nelsson'u PL'de küme düşmeme yarışında olan bi kulübe €25m'ye çakıp Davinson'u yerine monte edeceğiz... Bir de şu Ayberk Karapo denen çocuk alınır hakkaten iyiyse
Geçen sene metehani merak ettiğim için canlı izlemek için stada gitmistim 2 kez Ayberk hem fizik hem mental olarak daha güçlü oyuncu lakin menajeri Avrupa'ya götürmek istiyor deniyordu hatta feyenord ismi zikredilmisti

Fener taraftarı yatsın kalksın erden timur'a teşekkür etsin, erden timur olmasaydi şuan fenerde bu oyuncular olmazdı idare ederdi koç.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bence 1 tane süper transferleri var o tadiç
iyi transfer dzeko
ama bunlarında yaşı çok ve tüm takım bu iki yaşlının sırtında

fred symanski ikilisine 32 milyon bonservis verdiler
ikiside hayalet gibi
rakip takımlar elini kolunu sallayarak geçiyor ki
yine fb 40 metrede top oynuyor

bizim gibi 60 metrede oynasalar iyice defoları gözükürdü

becao bizim maicon gibi ağır, djibuti ise çok savruk görüntü verdi ama stoper işi zaman işi
çok kötü iki stoper bile çok iyi ikili olabiliyorlar
onu görmek için zamana ihtiyaç var

spurs forumunda genel olarak tembelliğinden şikayet edilior ama diri 1 ndombeleyi çoğunluk takımdaki diğer oslere tercih edior görünmekte

Ndombele forumda hiç istemiyor diye adamın istatistiklerine bakmamıştım bile, şimdi alındı diye baktım da, geçen yıl Napoli'de 30 maçta az çok süre almış. Şampiyonlar liginde de 5 maçta oynamış ikisi ilk onbir.

Nesi beğenilmedi bu adamın, ilginç.
beklenti yüksek tutuldu ondan dolayı. ama 1 tane sağlam orta saha transferinin yanında ndombele de 1 yıllık kiralansa kimse hayır demezdi.

ndombele 3-4 sene önce 60+ milyona alınmış bir adam. bizde yeniden doğabilir riske giriliyor tutarsa liginden içinden geçer tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt