Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herşeyin anahtarı seneye şampiyonluk.Seneyede şampiyon olup 32 milyonu cebe indirdik mi o zaman vay ndombeleye nasıl 15 verecez falan filan lafları unutulur.Zaniolo yunus falan filandan para gelmese bile Cl vitrini herşeyi değiştirir.
Yani bu seneki şampiyonluk çok çok önemli.Cl maçları falan değil

Almasına alıyoruz da ne zaman oynatacağız orası muamma sürekli alışma uyum sakatlık süreci oluyor.

Almadık. Daha o yaşta 200 prof maçı vardı çocuğun ve milli takım havuzundaydı. Ne tahmini? Tam profilinin ve ekolünün oyununu oynuyor zaten bizde de.
Ben o anlamda demedim.Alalim yedekliyelim diye değil direkt oynasin diye aldık ve 11 e koyduk.11 de ne yapacağını tahmin edebiliyormuyduk gelmeden önce Sancheside aynı 11 oyuncusu olarak aldık 3-4 ay yedek oturacak ama bence Mathias Ross muamelesi görmeyecek en azından.Yoksa ben Nelson kötü oyuncu asla demedim çokta beğeniyorum ama geçen seneden beri gitmeyi kafaya koymuş durumda nursuz.Bence bu nedenle yedekleyecek değil direkt stoper alındı.Mesele bu.

Bizim lig o kadar berbat ki Ndombele istese bile kötü oynayamaz herhalde

Ndombele tutarsa fena takım olduk kağıt üstünde. Vecino çöpü nerden nasıl çıktı hala anlamıyorum

Stopere bonservis ödeyeceğimiz hiç aklıma gelmezdi, ihtiyaç vardı o ayrı da orta sahaya gömeriz dedim parayı. İyi çıkar umarım bunlar orta saha kevgir antep bile pozisyon bulduysa cl de affetmezler. Şu zaha ziyech ne varsa düzelse de en önemli 2 maçtan biri kopenhag maçı.

Yalamalar başladı. Ben de gidip biraz yalama çekeyim

Bu adamı herkes severken dünde savundum hep savunacağım vecino yalan diye diye Ndombele getirdim dediğim gibi erden Timur Galatasaray’a Aşık bir adam hayatta mümkünatı yok Galatasaray’a zarar vermez veremez taraftarı karşısına almaz alamaz o içimizden biri sahip erden Timur’a sahip çıkın Ey Galatasaray camiası 💛❤️

bence 1 tane süper transferleri var o tadiç
iyi transfer dzeko
ama bunlarında yaşı çok ve tüm takım bu iki yaşlının sırtında

fred symanski ikilisine 32 milyon bonservis verdiler
ikiside hayalet gibi
rakip takımlar elini kolunu sallayarak geçiyor ki
yine fb 40 metrede top oynuyor

bizim gibi 60 metrede oynasalar iyice defoları gözükürdü

becao bizim maicon gibi ağır, djibuti ise çok savruk görüntü verdi ama stoper işi zaman işi
çok kötü iki stoper bile çok iyi ikili olabiliyorlar
onu görmek için zamana ihtiyaç var
Iste erden timur çıtayı bu kadar çıkarmasa koç o parayı harcamazdı. Sırf kompleks yüzünden harcıyor

Bizim lig o kadar berbat ki Ndombele istese bile kötü oynayamaz herhalde
Profesyonel futbol oyle degil. Fit olmadigin surece istedigin kadar yetenegin olsun. Hele ki Ndombele'nin oynadigi bolgede fit olmak cok onemli.

Eger ki kilolarini verir ve fitness seviyesini biraz normal seviyeye cikarirsa dedigin dogru olur.

Bu adamin mental sorunlari var. Once onlari cozmemiz lazim. Belki ufak bir sansimiz bizim taraftarin sevgisi olabilir.

Jorginho'nun menajeri Joao Santos: "Jorginho, Arsenal'e ve kulübüyle birlikte Premier Lig'deki, Şampiyonlar Ligi'ndeki hedeflerine odaklanmış durumda. Fenerbahçe'ye transfer olmayacak."

🍆🍆🍆

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt