- 16 Haziran 2010
- 202.874
- 154.609
- 6.838
Takimin boyu fazla kisalmisti bazi bolgelerde biraz ortalamayi yukari ceken + hayvan gibi guclu iki oyuncu eklenmesi iyi oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ligte angelino yerine kazimcan relvas yerine kerem olursa cuk otururbu takım iş yapar mı
Muslera
Boey Nelsson Angelino
Torreira Sergio Miguel Relvas
Goncalves Pereira
de Oliveira
numaratajını nereden alacağız?Davinson tapusuyla gelmiş![]()
16 yabancıMuslera (Günay)
Boey (Dubois) Nelsson (Sanchez) Abdülkerim (Emin) Angelino (Kazım)
Torreira (Kaan-Midstjö) Ndombele (Demirbay-Oliviera)
Zaha (Tete) Ziyech (Mertens) Kerem (Barış)
Icardi (Bakambu-Halil)
Oğlum dün gece bir ara Zülfo Ağa bile piyasaya çıkmıştı yangında
@Sergen Zeren
AMAZON prime üyeleri için nutella 750 gr sadece 89 TL.... kapışşşş
Hocam Mertensi bile topsuz oyunda prese entegre ettik 35 yaşında sol kanat forvet bir adamdı. Ben Ziyech'in ajax döneminden bu oyuna yatkın olduğunu düşünüyorum. Zaha'dan o konuda çok beklentim yok ancak Kerem'den daha iyi yapacaktır fizik farkıyla bile. Dolayısıyla biraz da oyuncuların taktiğe bağlılığına ve takımın fizik durumuna da bağlı bu durum. Hoca oyuncuları değiştirdi ama pres oyununu hiç değiştirmedi. Rashicanın ise oyun tarzı ve dayanıklılık olarak bu sisteme yatkınlığı vardı orası doğru.Rashica’yı da denkleme dahil edip spesifik bir yorumum var.
Bu sene başarımızı top bizdeykenki değil top rakipteykenki oyunumuz belirleyecek. İzleyiciler topu ayağına isteyen oyuncuları izlemeyi sevdiği için, bu oyuncuların başarıyı getireceğini düşünür ama başarıyı getiren esasında hamal dediğimiz adamların taşıma gücüdür.
Bu konuda gerideyiz ve ya üçlüye dönmemiz ya da sürekli ofansif oynamamız, daha çok gol atmamız gerekecek bu yüzden bu sezon.
Ziyech 10 kerem sol tete ya da zaha sagZiyech var olmaz
boy ortalaması olarak uzun takım buydu zamanında. riera drogba bile öndeTakimin boyu fazla kisalmisti bazi bolgelerde biraz ortalamayi yukari ceken + hayvan gibi guclu iki oyuncu eklenmesi iyi oldu.

Grubu manunun üstünde bitirecegimizden suphen olmasin.Yok artıkk
O zaman basit hesap biz United'ı 2 maçta yenip gruptan rahat çıkarız. Malum Arsenal hafta sonu fena tokatladı United'ı
Yok benim sıkıntım daha çok kaptırılan toplarda geri koşacak oyuncu sayısında. Koşu attırma olayını yaptırabiliriz mesela Tete bu konuda iyi.Rashica çok fazla boş koşu atıyordu bu da rakiplerin tüm dengesini bozuyordu merkeze atıp rakip beki arkasından çekip Boey'e bomboş koridor bırakıyordu ya da baskı anında ileriye koşu atıp Boey'e uzun vurma şansı veriyordu hatta topu da alıyordu ileriye taşıyordu.
Dediğiniz gibi bu sene alınan oyuncular topla oynamayı çok seviyor daha çok ayağına istiyor topsuz oyunda pek koşu atan karakterde değiller Tete, Ziyech ikisi de daha çok ayağına ister boş koşu atacak Kerem ve Barış hariç oyuncumuz yok.