Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maaslar cokmus neyse artik coluk cocugun rizkindan kisip onar tane forma alicaz artik napalim.

ben bayagı gordum marcaoyu getırelım keremi dövsün akıllanır

zaha keremi döver kendıne gelır gibi laflar

ahmet cakara kızıyoz ama burda adamlar sinirlenınce yazıyor

bundan sonra aksiyon alalım derim
Böyle durumlarda rapora beni çağırman lazım

Yoksa rapora girip Murhan’ı görünce forumu kapatıp 3 gün girmiyorum

Vecihi+ramos gelse muhtemelen daha fazla maaş ödeyecektik ikisine. İkisinin de son transferleri olacaktı. Aldığımız oyuncuları parlatıp satma ihtimalimiz var. Tutmazsa ndombele direkt geri salabiliyoruz. Sanchez ise nelsson transferine karşı şimdiden elimizi güçlendirdi. Bu açıdan bakarsak dün geceye göre maliyet olarak da moral olarak da iyi durumdayız

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
👍👍👍👏👏👏

bu takım şampiyon olursa nereye takviye yaparsınız? bence en az 1 sene daha oynar bu takım. seneye 11’in yaş ortalaması (+1)

Boey(23) Sanches(28) Apo(29) Angel(27)

Toreira(28) Ndombele(27)

Kerem(25) Ziyech(31) Zaha(31)

Icardi(31)

Y.O: 28

anadolu kulüplerinin birkaçı harici coguna zerre acımayın koç yalakalıgı yaparken sponsor filan şimdi aglayıp dursunlar

bu takım şampiyon olursa nereye takviye yaparsınız? bence en az 1 sene daha oynar bu takım. seneye 11’in yaş ortalaması (+1)

Boey(23) Sanches(28) Apo(29) Angel(27)

Toreira(28) Ndombele(27)

Kerem(25) Ziyech(31) Zaha(31)

Icardi(31)

Y.O: 28
bu takım Avrupa Ligi'ni alır.

Veratti ye cok yazik adam resmen ben futbol oynamak istiyorum diyor Arabistan Katar a gitmek istemiyorum milli takima geri donmek istiyorum diyor Psg en Yüksek bonservisi kim verirse ona satacaz diyor.

burada sorun performanstan filan ziyade yerli kuralında olacak

istikrarlı bir şekilde oynatmak çok zor olacak
Valla rotasyon yapmayı öğrenmezsek büyük takım olamayız. Herkes dar kadroyla başarı gelir diyor ama Avrupa’daki başarılı takımların hepsi derin rotasyonlarla oynuyor.

Aynı oyunu giren çıkandan bağımsız oynamak zorundayız Icardi ve Torreira dışında en azından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt