Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler mühim soru?
Bayernden fark yiyip khagı 1-0 la geçmek mi
Yoksa farksız bayern maçlarıyla mı bal şansımızı kullanalım 😂

Bu arada Belcika'da transfer donemi yarin aksam bitiyor. Belki Midtsjo ve Dubois oradan bir teklif bekleyebilir.

sonuç olarak kasadan çıkan maaş ne ? burdaki vergi ile ora aynı mı ? burda doğru düzgün vergi var mı ?

ayrıca para var ki verdik gerisi önemli değil sen niye bu kadar karıştırıyorsun belki takımda kimse sorun etmiyor bunu nedir amaç ?
Birden mesajin degisti. Adam ayni maasi Spurs’den aliyor diyordun.

Burasi tartisma platformu. Benim yazdigim mesaj ile takim mi karisacak?

Para var ki verdik diye diye kulubun bu kadar borcu var. Sen dusunme onu ben dusunurum. Insallah Sanchez en az 4 sene tas gibi oynar hic kotu bir durum ortaya cikmaz. Ama performans vermezse de o kontrattan nasil cikariz diye aglama. Nasilsa para cok bizde.

Birden mesajin degisti. Adam ayni maasi Spurs’den aliyor diyordun.

Burasi tartisma platformu. Benim yazdigim mesaj ile takim mi karisacak?

Para var ki verdik diye diye kulubun bu kadar borcu var. Sen dusunme onu ben dusunurum. Insallah Sanchez en az 4 sene tas gibi oynar hic kotu bir durum ortaya cikmaz. Ama performans vermezse de o kontrattan nasil cikariz diye aglama. Nasilsa para cok bizde.

sende ahmet çakarlığa devam et

Ne oldu lan yine sabah sabah. Dün kimse yok diye sallanıyordu, bugün de maaş yüzünden mi sallanıyor? İlla bir problem yaratacaksınız anasını satayım. Kime ne maaş verileceği referandumda mı belirlenecek? Ali'nin ocağına su taşıyorsunuz başka birşey değil. Takım içerisinde karmaşa çıkarmak hedefi olan haysiyetsiz taraftar üzerinden bunu çok güzel bir şekilde yapıyor... Merak etmeyin yaptığı katkılara istinaden yönetim az maaş alan oyuncularımıza hakkını bir şekilde veriyordur...
Bu mesaj özelinde maaş konusuna dair herkes hassasiyet göstermeli. Asparas haberlerle bizi karıştırmaya yeltenen şer odaklarına malzeme verilmemeli. Erden Timur bizden zekasız değil, bir plan dahilinde bu hamleleri yaptığına inanıyorum. Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda salt rakiplerle uğraşmayacağız, şedid bir şekilde şartlanmış bir güruh var karşımızda lütfen birlik içinde yapılan transferlerin tadını çıkaralım.

Sanchez ve Ndombele sahaya çıktıklarında daha iyi değerlendiririz önyargıyla bakmamak lazım

Kağıt üzerinde iyi transferler gibi duruyor kariyer ve performans düşüşleri var ama prime dönemlerinde bu adamların ikisine 104 milyon euro transfer bedeli ödenmiş yaşları genç sayılır performans artışlarında tekrar satabilme imkanımız var

Ben umutluyum başarılı olacaklar

Yahu size ne kimin ne maaş aldığından sanki az alan adamlar asgari ücretle oynuyor :) Herkes kendi işine baksın iyi olana gereği yapılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt