Faruk Özkul
Büyük Kaptan
Torreira orda oynamaz. O diziliste lemina mecburi.
Torreira orda oynamaz. O diziliste lemina mecburi.
iq sorunu var bu ülkede
iq sorunu var bu ülkede
bu her takim icin geçerli yav3 Kilit oyuncu var lemina osi sancez belki torrik. Bunlara bir şey olursa avuçlarız. Özellikle lemina. Adsden Maestroyu alıp ligde oynatabilirdik. Bedavaya.
iq sorunu var bu ülkede
maaslarada bakmak lazımChelsea kazma jacksonu 80e satmış. OSİMHEN çok uygun aldık, bu günlere kalsa fiyatı artardı epey. Piyasa çok yüksek.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Newcastle 1 senelik topçuya 90 verdi , panik halinde idiler. Verirdiler osimheme 10 civarı maaş, İngiltere o maaşa giderdi.maaslarada bakmak lazım
Nasıl yani? Herif bi tek geçen senenin ikinci yarısı daha ilerde oynadı sadece?Torreira orda oynamaz. O diziliste lemina mecburi.
Sinan erthen thorupRodop'un bahsettiği u23 orta saha kimdi yaw ben bu merakla hayatıma devam edemem.
Silas Andersen yazmayın!
Ah bi kendisi bilseydi.Rodop'un bahsettiği u23 orta saha kimdi yaw ben bu merakla hayatıma devam edemem.
Silas Andersen yazmayın!
niyefb liler x de birbirini yiyor beter olun
okan burugun kavukcudan fazla söz hakkı var transferlerde
sportif direktör gibi takılıyor
Ya tabii ki Osimhen'e birebir alternatif yaratamazsın, ama 11'deki oyuncun ile rotasyonda oynayacak oyuncu arasında bu kadar seviye farkı da kabul edilebilir bir şey değil. Seviye olarak kabul edilebilir yeterlilikte, profil olarak ise ikame denilebilecek profilde isimler olmalı. Tüm kalburüstü Avrupa takımları bu şekilde kadro planı yapıyor.Bro ne demek istediğini çok iyi anlıyorum, haksızsın da demiyorum ancak Haaland 2 ay olmasa Man City de zıçar. Zıçmaz deme, öyle bir zıçar ki patır kütür hem de.
Bu bir çok takım için geçerli. Yani yerine kimi koyarsan koy Osimhen'e alternatif yaratamazsın zaten -ki ne olursa olsun elinde Barış ve İcardi var.
Torrik 2 maç yoksa orada Kaan/Sara-Lemina götürürsün bir şekilde.
Yani herkese zaten öyle bir alternatif bulamazsın bunun peşine düşersen 22 kişilik bir kadro olur ki bu da felaket demek.