Ben de öyle düşünüyorum Trabzon KAP gördüğümden beri. İkisi için 7,5 verecekler muhtemelen.Bence Trabzon lig için kurucu ya da Yusuf a bonservis ödeyerek alacak… tepkilerin yatışmasını bekliyor olabilirler… uğurcan 20 ye falan mal olacak + oyuncu…
Ben de öyle düşünüyorum Trabzon KAP gördüğümden beri. İkisi için 7,5 verecekler muhtemelen.Bence Trabzon lig için kurucu ya da Yusuf a bonservis ödeyerek alacak… tepkilerin yatışmasını bekliyor olabilirler… uğurcan 20 ye falan mal olacak + oyuncu…
kendi transferleri üzerinden ve hoca tercihi
İnşallah diyeyim de, bu yönetime zerre güvenmiyorum.rahat ol ligi garantiye almak için okan transfer yaptırır
lookmanı alırlar
yedek solstoper aldırır
6 no aldırır
yapar lig onun için çok önemli
Leminayi kesemesin ordan, geldiginden beri takim savunma level atladi. Gol yemiyoruz nerdeyse.Nasıl yani? Herif bi tek geçen senenin ikinci yarısı daha ilerde oynadı sadece?
Okan bir sal şu herifi ya…dursun konusunda %100000 haklısın recebim
dursun sadece suçlu değil
adam sadece hocası için kötü polis rölünü oynuyor
bu yapılan tüm plan okanın planı
evlatlarını cl maçlarına çıkarmak içindi herşey
Ağa hepiniz istiyorsunuz ki yedekler de 11 kalitesinde olsun… öyle bir dünya yok ne yazık ki…
gerek yok artik kalede ugurcan varLeminayi kesemesin ordan, geldiginden beri takim savunma level atladi. Gol yemiyoruz nerdeyse.
Ben kesmiyorum her üç maçta bir o kendi kendini kesiyorLeminayi kesemesin ordan, geldiginden beri takim savunma level atladi. Gol yemiyoruz nerdeyse.

Bence teki için verecekler o parayı…Ben de öyle düşünüyorum Trabzon KAP gördüğümden beri. İkisi için 7,5 verecekler muhtemelen.
Okan bir sal şu herifi ya…
ayaksız demediniz mi
iq sorunu var bu ülkede
ayaksız demediniz mi
12 den așa 5 büyük lig top takımları kabul etmezdi , osimhenin sorunuda biraz bu , muhtemelken bizden de anca araplara gider (olası transfer)Newcastle 1 senelik topçuya 90 verdi , panik halinde idiler. Verirdiler osimheme 10 civarı maaş, İngiltere o maaşa giderdi.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İcardi, sallai, sara, jakobs, tam 11 olmasa da Kaan… bak Türkiye liginde 11 oynayacak 5 adam yazdım kafadan…abicim
yedeklerinde sadece 1-2 tane ilk 11 topçusumu olur koca gsnin
sergen bjksimiyiz biz 12-13 topçuyla oynayacağız
Iyiki 2 mac sakatlandi abartmayin hemen yav. Wolvesda varmiydi hic sakatligi bi ona bakmak lazim.Ben kesmiyorum her üç maçta bir o kendi kendini kesiyor![]()