GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 370

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
418,1K
Sayfa
370/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav olan olmuş , taraftar zaten akturkten dolayı sinirli baya.40 veriyorlar 15 daha koyup Lookman alacan bu kadar basit ya neyin inadını yaptınız.Eger mesela deplasmandaki eyup maçında şov yapmazsa barış, içerideki maçta oynatsan iyi oynamasa çıkarken yuhalanacak, sonradan girse girerken yuhalanacak.Bu kadar basit bir şey ya bu böyle bir iş bilmezlik olmaz.
İşin kötüsü Nelssonuda 18 civarına satmadık, sonra adam bize düşman kesildi kendi kariyeride bitti. Barışın bugünkü kırmızı kartınıda hiç sağlıklı bulmadım, 3-4 maç kötü oynarsa taraftarda dolu zaten tamamen kaybedebiliriz.

Biz milli takım için vakt-i zamanında yaptık o fedakarlığı, başkalarının hoca sorunu bizimle ilintili hale gelmemeli artık. Federasyon istikrarı bozup Montella'yı göndermeye yeltenir ise Fatih Terim-Şenol Güneş gibi hocalar boşta, el alemin hoca sorunu bizim gündemimiz olmamalı.

bu hikayeyi atiyosan

kulübümüze hediye et o zmn bu topcuyu

kuru show a gerek yok azaphan

1757020404619.webp

Fatih terim de bırakmazdı milli dava yukarıdan telefonlarla kopardılar.
O ünalla da kavga etmisti ama o da var bir etken olarak.
Akşam bir telefon.

Gitmem derse sene sonuna kadar hakem şov
Zaten fair yönetimler yok ki dönem dönem şov da yapiyorlar. Değisen bir sey olmaz. Bu arada sirf okan degil montellaninda milli takimi birakacagini zannetmiyorum zaten.

Barca alt yapidan cubarsi gibi oyuncu cikariyor yasindan dolayi ilk 11de oynatmaya hic cekinmiyor, hata yapsa bile. Biz ardanin önüne oyuncu alirsak hicbir zaman genc oyuncu kazanamayiz. Kalite varsa oynatacan yasa bakmaksizin.

bu adjeaty kim bilmiyorum ama brentford teklif yapacak kadar ilgilendiyse doğru isimdir. brentford oyuncu alımlarında birimsel verileri kullanıyorlardı xg filana göre ucuz ama potansiyelli oyuncuları alıyormuş. bayada satış yapmışlar alıp parlatıp.

Adjetey sağ ayaklı ancak geçen sezon dörtlü oynadıkları maçların yarısında solda yarısında sağda oynamış. Sezon başında bir süre üçlü oynamışlar, onlarda da ortada veya solda oynamış. Bu sene henüz 5 maç yapmışlar ve dörtlü oynamışlar... üçünde solda, ikisinde sağda oynamış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt