Özkan Erol
Parçalı Üye
Bir iki maç daha bugünkü gibi olsa 40 milyon çöpe gidecek. Ben de yalvardım satın hatta 30 35 bile razıydım.Yapmaz tabi Barış da 40 etmez bi de 10m maaş falan komedi
25 lere tamam olduğunuz oyuncuyu 40 a satmadık
Bir iki maç daha bugünkü gibi olsa 40 milyon çöpe gidecek. Ben de yalvardım satın hatta 30 35 bile razıydım.Yapmaz tabi Barış da 40 etmez bi de 10m maaş falan komedi
OBden mt tdsi olmaz. Turnuva hocası değil OB. Mtye en uygun aykut kocaman olur veya ismail kartal. Onların tutuk oyunları iş yapabilir turnuvalardaHatta montella sivasin diye ellerini avuşturuyorlar. Milli takım dertleri falan değil. Montellayi kaydırıp okanin Milli takıma geçip lig dominasyonunu kırmak amaç
Hiç sorma ya, haziranda sorsan 30 verene sararım modundan 45ten aşağı satılamaza geldik. Adamlar temiz 40 verdiyse büyük fırsatı teptik.Yapmaz tabi Barış da 40 etmez bi de 10m maaş falan komedi
bu neom işinde kesin bir olay var bu adamlar çok büyük maaşlar verdiğini de sanmıyorum, fbye hülle yapacaklardı Barış'ı sanki
Hakan akplimisin nesin olm niye bi dediğin diğerini tutmuyor
Süper tespit. Bence de tutup Arabistan için bu kadar çabalama mantıklı değildi. Ben hiç böyle düşünmemiştim.Hülle okey de, benim ilk günden beri analizlerime göre bu olay şöyle patlıyor.
Hainpoterin çıkışı için yunus sözü verilmişti yunus 3 harfliye tekmeyi vurunca başka bir oyuncu getirilmeliydi benzer bonservis bedellerinde.
Benfica da en az maydonozlular kadar şereften uzak bir zihniyetle yönetilen kulüp.
Olay şöyle ki sezona çok iyi giren ve teknik vuruş yapan barışın aklı karıştırılıp benficaya götürülme planı vardı.
Win-win. Barış ve taraftarın arası bozularak barışın bonservisi düşürülecek Benfica uygun bir bedele barışı alacak. 10 milyon kar edip keremi okutacaklar var aldıkları paranın da bir kısmı ile barış alınacaktı.
İlk bonservis bedeli 25+3 civarı olacaktı. Kerem 12.5 barış 17. 5 civarı toplam 30 milyona iki tane iyi oyuncu Galatasaraydan koparılıp götürülecekti. Benfica fenerden aldığının 10 milyon altına barışı alacaktı ve elinde biraz parlatıp 40-50 milyonları görecek oyuncuları olacaktı belki de arabistanda piyasa yaptırmak için bu haber çıkarıldı.
Win-win.
Keremin süreci ve gidişi neredeyse %50 zarar ile satmamızı sağlamıştı bu bir kere işe yaramıştı bence ikinci kere de yarar diye düşündüler.
Tamamen benzer yol. Böl, parçala ve yönet.
Futbolcuyu doldur, futbolcu ile bağı yok et, ve futbolcu için gitsin ne olacak düşüncesi doğduğunda sürpriz bir talibi çıktı çok iyi hemde avrupa.
Kerem bizden gittiği sene de kötü bir sezon geçirmemişti.
Üst üste 2 sene ne tesadüf.
Uzatsa da davinson gibi bir adamı araplar da ister iyi bir kulüp de ister.daha yeni uzattı yaw sözleşmeyi stoper sayımız eksik ondan kovalıyolar işte
Abi adamın gözler fel fecir okuyor. Abdullah bin kavuk beceremez bu işi. Artı osimhen transferinde de gördüler laurentisin dediği oldu diretirler tabi.yav biz burada daha ilk adı geçtiği zaman söyledik. marotta'dan adam çıkarmak çok zor diye, hele bunların yiyeceği nane hiç değil.
de laurintis sadece tüccar kafasında hareket ediyordu. marotta hem tüccar hem de futboldan anlıyor, dünyadaki en iyi futbol yöneticisi açık ara. onun istediği şartlar dışında ondan oyuncu almak imkansız
Hakan akplimisin nesin olm niye bi dediğin diğerini tutmuyor
Nasıl bir bir ölçüt kullanıyorsan derhal terk etmeni öneririm. Davinson-Torreira-Osimhensiz bir kadro teklif dahi edilemez. Yenileri hele bir görelim; umarım hepsini bu listeye ekleyebiliriz.Osi
Davitashvili-ilkay-yunus
Sara-lemina
Eren-laporte-sanchez-singo
Uurcan

Adamın ilk yıl maliyetinden daha azına Uğurcan aldık.Şu şartlarda gelmesini kesinlikle istemezdim