Orçun Sözer
Büyük Kaptan
okan hoca ersin düzene konuk olacakmış çok gereksiz bence artık
kiraya vermediler mi onu anderlethe galibaYasin özcanı takip edip apo arkasına dahil etmek lazım. Eplde tutunamaz henüz
Kodumun fb si düzen bozma üzerine çalışıyor yaOkan hocam milli ekibe mi gidiyor
Yok gitmez davinsonSürekli kara kuru stoperler kıllanıyorum devre arası davinsonu yolcu edecek bunlar heralde
daha yeni uzattı yaw sözleşmeyi stoper sayımız eksik ondan kovalıyolar işteSürekli kara kuru stoperler kıllanıyorum devre arası davinsonu yolcu edecek bunlar heralde
abi ilkayın kalçaları bizim icardiden daha büyük. hani icardi kiloluydu ?
bu neom işinde kesin bir olay var bu adamlar çok büyük maaşlar verdiğini de sanmıyorum, fbye hülle yapacaklardı Barış'ı sanki
Hatta montella sivasin diye ellerini avuşturuyorlar. Milli takım dertleri falan değil. Montellayi kaydırıp okanin Milli takıma geçip lig dominasyonunu kırmak amaçKodumun fb si düzen bozma üzerine çalışıyor ya
İyi giden şeyleri nası bozarım diye kafa yoran bi kulüp. Biz nası iyi oluruz diye kafaları çalışmıyor.
Okan hoca konusuna da gelirsek 5 yıl üst üste yapmadan bir yere gitmez ta ki milli takım hocalığı teklif edilene kadar. Bir kaç röportajında o konudaki hassasiyetini belirtmişti. Kulüp bazında da barca real falan teklif götürecek de o zaman belki. Diğer kulüpleri gs den üstün görmüyor.
Yapmaz tabi Barış da 40 etmez bi de 10m maaş falan komediBoriniye gidiyorlarsa var bunda bi iş harbi. Zilyon topçu var piyasada, parası olan kulüp bunları yapmaz