- 10 Nisan 2013
- 59.062
- 42.583
- 3.943
Yok tabiki çok var ama bütün dolabı indiremem şimdi.tatilden döndüm yeni
Sonra hepsini çekip koyayım nöbet bitmeden

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok tabiki çok var ama bütün dolabı indiremem şimdi.tatilden döndüm yeni
Sonra hepsini çekip koyayım nöbet bitmeden

Bence büyük fark var. fb kupa maçında lemina torreira ikilisine dönünce gol yeme sayımız çok düştü.öncesinde son yılların gol yeme rekorunu kırmıştık sara torreira ikilisiyle, kevgire dönmüştü savunma.bu değişimin sebebi lemina'nın çoğu zaman kademeye giren defansif yönü kuvvetli kesici, tutucu bir 6 numara olmasıydı. Sara tam tersi profilde oyun kurucu yumuşak futbol oynayan bir 6 numara, seri gibi. Okan buruk futbolunda sara değil lemina gibi adam gerekiyor torreira yanına. Sara net bir 6 numara ama bizim oyunumuza uygun bir profil değilsaranın defansif zaaf yarattığını düşünmüyorum
bir lemina değil tabi
ama kayseri maçıyla rize maçı arasında çok da fark yok
sert maçlarda lemina yine oynar
Gökhan Sazdağısingo stoper.. zeki bile alınabilir.. sallai hala çok pozisyonunu kaybediyor..
Badiashille listede balimmike bibby
doug christie
peja stojakovic
chris weber
vlade divac
gibi nöbet
Ne yapıyorsa yapsın abi muhasebede değilim Şuan rüzgar ektim fırtına biçiyorum nerede ne kadar Fenerli varsa rezil rüsva etmek istiyorum hayatlarının en büyük dersini vermeliyiz bu sezon rezil rüsva etmeliyiz kendi evlerinde o yüzden Hakan ve lokman şartUğurcan’a 33 sıkan Dursun bu Lookman için 55 milyonu kredi kartından tek çekim olarak verir.
Böyle paralar Dursun için artık çerez parası.
Sözleşme iyileştirme ile 3 milyon civarı bir para alacaktı TS'de. Zaten açıklamasında da belirtmiş rakam söylemeden tabi sözleşme iyileştirme işini.Trabzonda kaç alıyordu
Arda 30 eder. fbnin yusufundan 2 gömlek üstün kalitearda ünyayı salaktan oynatıp 5 10 mac seneye 20 ye okuturuz istesek
Ama şimdi sende 100 tane ürün varsa mahcup olurum ha
Doğru dürüst oynatmadıkları kendilerinde bile ilk 11 oyuncusu olmamış çocuğu 20 milyona sattılar. Menajerlerle iş pişirme konusunda uzmanlar2 ara bi derede yusufu okutmuşlar. Salak çocuk bu yaşta para için kariyerini sattı
Yarın 14:09da buradaİlkay resmilesmedi o da yattı galiba
yarın 14de istanbuldaİlkay resmilesmedi o da yattı galiba
Bence büyük fark var. fb kupa maçında lemina torreira ikilisine dönünce gol yeme sayımız çok düştü.öncesinde son yılların gol yeme rekorunu kırmıştık sara torreira ikilisiyle, kevgire dönmüştü savunma.bu değişimin sebebi lemina'nın çoğu zaman kademeye giren defansif yönü kuvvetli kesici, tutucu bir 6 numara olmasıydı. Sara tam tersi profilde oyun kurucu yumuşak futbol oynayan bir 6 numara, seri gibi. Okan buruk futbolunda sara değil lemina gibi adam gerekiyor torreira yanına. Sara net bir 6 numara ama bizim oyunumuza uygun bir profil değil
Barış kalsa bile bel bağlanmaz. Yokmuş gibi davranıp kanat alınmalıPsikolojik üstünlük için Lookman şart adamlar bugün 500k tweet attı şöyle düşünün Lookman geldiğinde ne hissedecekler.
Osimhen v2 gibi bakıyorlar kanat varmış oymuş buymuş geçelim geçen sene Icardi + Batshuayi varken çat diye getirdik.
Seferovic + Gomis varken çat diye Icardi çektik.
Bu seviye bizi top noktaya taşıyor.
Uçak kalkacaktı kalkmamış mıİlkay resmilesmedi o da yattı galiba