Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saranın defansif zaaf yarattığını düşünmüyorum

bir lemina değil tabi

ama kayseri maçıyla rize maçı arasında çok da fark yok

sert maçlarda lemina yine oynar
Bence büyük fark var. fb kupa maçında lemina torreira ikilisine dönünce gol yeme sayımız çok düştü.öncesinde son yılların gol yeme rekorunu kırmıştık sara torreira ikilisiyle, kevgire dönmüştü savunma.bu değişimin sebebi lemina'nın çoğu zaman kademeye giren defansif yönü kuvvetli kesici, tutucu bir 6 numara olmasıydı. Sara tam tersi profilde oyun kurucu yumuşak futbol oynayan bir 6 numara, seri gibi. Okan buruk futbolunda sara değil lemina gibi adam gerekiyor torreira yanına. Sara net bir 6 numara ama bizim oyunumuza uygun bir profil değil

Uğurcan’a 33 sıkan Dursun bu Lookman için 55 milyonu kredi kartından tek çekim olarak verir.
Böyle paralar Dursun için artık çerez parası.
Ne yapıyorsa yapsın abi muhasebede değilim Şuan rüzgar ektim fırtına biçiyorum nerede ne kadar Fenerli varsa rezil rüsva etmek istiyorum hayatlarının en büyük dersini vermeliyiz bu sezon rezil rüsva etmeliyiz kendi evlerinde o yüzden Hakan ve lokman şart

Psikolojik üstünlük için Lookman şart adamlar bugün 500k tweet attı şöyle düşünün Lookman geldiğinde ne hissedecekler.

Osimhen v2 gibi bakıyorlar kanat varmış oymuş buymuş geçelim geçen sene Icardi + Batshuayi varken çat diye getirdik.

Seferovic + Gomis varken çat diye Icardi çektik.

Bu seviye bizi top noktaya taşıyor o var bu var kalabalık diye alınmamazlık yapılmaz alırsın forma rekabetini üst seviyeye çekersin.

fbliler tete ile ilgilendiklerinde 55.000 twit atmışlardı

Çok garip kitle

Rakibin kaleyi bulan şutlarının kurtarış zorluğuna göre gol beklentisi (post shot xG yahut xGOT olarak bilinir) rakamından bir kalecinin kaç gol yediği rakamını çıkarırsak o kalecinin totalde kaç golü önlediği rakamına varmış oluruz.

Bu sezon Uğurcan Çakır ilk dört hafta itibariyle bu alanda lider, hemen arkasında Eyüp'ün kalecisi onun da hemen arkasında Göztepe maçında harikalar yaratan Konyalı Deniz var. Ayrıca bu istatistiğin tutulmaya başlandığı sezondan beri (2019-20) lig rekoru da kendisinde, 21-22 sezonunda neredeyse 12 gol engellemiş. Sezon genelinde 7+ çok iyi, 10+ ise tarihi bir performans olarak değerlendiriliyor

Lokman harika bir topçu. Müthiş yetenek. Leverkuseni liverpoolu kucakta gezdirdi. Ama ama acayip bencil. Osimhenin köylüsü anlaşırsa hemen gelsin. Atalantanin çok maçını izledim. Ugurcan meselesine kizmaktan lokmana sıra gelmedi. O ince uyumu yakalarsa süper olur

Bence büyük fark var. fb kupa maçında lemina torreira ikilisine dönünce gol yeme sayımız çok düştü.öncesinde son yılların gol yeme rekorunu kırmıştık sara torreira ikilisiyle, kevgire dönmüştü savunma.bu değişimin sebebi lemina'nın çoğu zaman kademeye giren defansif yönü kuvvetli kesici, tutucu bir 6 numara olmasıydı. Sara tam tersi profilde oyun kurucu yumuşak futbol oynayan bir 6 numara, seri gibi. Okan buruk futbolunda sara değil lemina gibi adam gerekiyor torreira yanına. Sara net bir 6 numara ama bizim oyunumuza uygun bir profil değil

lemina geldiği için tek başına olmuyor o

sara lemina torreira olduğu için oluyor

lemina torreira mertens oynasak o kadar olur mu olmaz

lemina tabiki daha defansif ama sara da öyle yumuşak, stabil bir adam değil defans yaparken

Psikolojik üstünlük için Lookman şart adamlar bugün 500k tweet attı şöyle düşünün Lookman geldiğinde ne hissedecekler.

Osimhen v2 gibi bakıyorlar kanat varmış oymuş buymuş geçelim geçen sene Icardi + Batshuayi varken çat diye getirdik.

Seferovic + Gomis varken çat diye Icardi çektik.

Bu seviye bizi top noktaya taşıyor.
Barış kalsa bile bel bağlanmaz. Yokmuş gibi davranıp kanat alınmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt