Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 64.394
- 78.947
- 4.218
@Hakan Kuzu Yakupla karıştırmıyorsun dimi Kaya'yı ona göre takipten çıkayım yanlışlıkla atmayayım. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Lookman reis gelirse dinamiti koyariz fb nin altina

Tam bi sır. İbnetor kereme 4.5 dediler 7 imiş. Bunların açıkladığı her şey yalan. Minimum 10 dur. Asensio 12 ye olmaz demişti galiba ona 14 15 verdiler maaş.Asensio'ya kaç verdi bunlar. Ederson da 10 milyon garanti ve bonus herhalde
min 14-15Asensio'ya kaç verdi bunlar. Ederson da 10 milyon garanti ve bonus herhalde
3 gün önce haber vardi kendi kanallarinda Aston 14 verdi psg 20 istiyor aston cekildi diye. Gittiler 7.5 acikladilar. Net 16-17m bonservis 12m maaş isi vardirmin 14-15
adam astona gidiyordu fbye geldi. sarı lacivert aşkına gelmemiştir zaten
Yakupla karistirdim üstad kusura bakma@Hakan Kuzu Yakupla karıştırmıyorsun dimi Kaya'yı ona göre takipten çıkayım yanlışlıkla atmayayım.![]()
Aklımı aldın Lookman'ın geleceği gün ceza yemeyelim.Yakupla karistirdim üstad kusura bakma

saatleri
2.3 dedilerYani az mı çok mu hangi manada
Kaya yasak degil la ne alaka@Hakan Kuzu Yakupla karıştırmıyorsun dimi Kaya'yı ona göre takipten çıkayım yanlışlıkla atmayayım.![]()

Hakan tarafından tezgaha geldim.Kaya yasak degil la ne alaka

BAY kalirken Lookman falan imkansiz.#BugünGünlerdenLookman