Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saneyi erken almamız iyi mi oldu kötü mü oldu kararsızım. Başka profile gidebilirdik

İlkay-Hakan-Beraldo

nice-smack.gif

Orasi öyle de bu saatten sonra hem adamlari zaten vermeyecek hem de gercekten vermeye karar verirlerse masada elleri baya güclenecek. Madem Hakani almak istiyordun neden daha önce almadin diye sorarlar adama iste böyle.
O konuda zaten her sene aynı muhabbet. Ha taraftar gazı alma ha beceriksizlik.

bugüne kadar yabancı sayısını nasıl ayarlayacağız diye düşünüyorduk. Bugün geldiğimiz noktada 10+1 yabancımız kaldı. Bugün 3 yabancı transfer edeceğimizi sanmıyorum. Madem böyle bir duruma gelecektik Zaniolo'yu Ocak transfer dönemine kadar takımda tutsaydık. Rotasyon zayıfladı. Ocakta can havliyle bir kulüp yüksek bedelle Zaniolo'yu transfer de edebilirdi. Maaşı Udinese tarafından karşılanacaktır denmemiş. Bedavaya kiralama olmuş gibi görünüyor. Kiralanmadan önce sözleşmesi uzatılacaktı, o konuda da açıklama yok. Ne halt yemeye yolladık adamı

Bonservissiz adam alırsın, 10-11 maaş verirsin “her önümüze gelene bu maaşları mı vereceğiz” derler

Maaşı düşük adam alırsın, bonservisine 20-30 verirsin “yuh o kadar bonservis verilir mi” derler

Adı sanı bilinmeyen oyuncu alırsın “Menajerlere komisyon yediriyorlar eyvah, giden oyuncunun yerini bu mu dolduracak” derler.

Hakikaten zor ya, hatalar vs olur ama pesimist taraftarı mutlu etmek zor.

Yönetim ilk günlerde zamanın Muslera’sı tarzı bir kaleci alsaydı 15-20’ye bugün FB Ederson’u da alsa, Uğurcan’ı da alsa linç ederdi bu kesim. Rakibin şu kadara Türkiye’nin en iyi kalecisini/Avrupa’nın en iyi kalecilerinden birini getiriyor, yazıklar olsun size diye. Lammens’i alsaydık FB yine böyle bir hamle yapsaydı “Tutup tutmayacak kaleciye nasıl bu kadar verdik o paraya Uğurcan alınırdı derlerdi. Hatta abartmıyorum transferleri yer değiştir, bugün eleştirenlerin yarısı daha yaşlı kaleciye 4 katı maaş bağladık, en azından Uğurcan ligi biliyordu vs diye Ederson transferini eleştirirdi.

bugüne kadar yabancı sayısını nasıl ayarlayacağız diye düşünüyorduk. Bugün geldiğimiz noktada 10+1 yabancımız kaldı. Bugün 3 yabancı transfer edeceğimizi sanmıyorum. Madem böyle bir duruma gelecektik Zaniolo'yu Ocak transfer dönemine kadar takımda tutsaydık. Rotasyon zayıfladı. Ocakta can havliyle bir kulüp yüksek bedelle Zaniolo'yu transfer de edebilirdi. Maaşı Udinese tarafından karşılanacaktır denmemiş. Bedavaya kiralama olmuş gibi görünüyor. Kiralanmadan önce sözleşmesi uzatılacaktı, o konuda da açıklama yok. Ne halt yemeye yolladık adamı
Muhtemelen 1 tane alıp gerisini Avrupa sonrası alacaklar

Ödediğimiz paralarla kulübün geleceğini riske attık

1756797869154.webp

Fb olmayan parasını saçmış

1756797931480.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt