Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.878
- 109.724
- 4.878
Saneyi erken almamız iyi mi oldu kötü mü oldu kararsızım. Başka profile gidebilirdik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ÇüşssssssBonservisine 18 verdiler benden de o bilgi gelsin
bi tane u23 kanat iyi olur bence. ucuz yollu, gelişim sağlayabilecek atletik biribarışı tuttuysak kanat gerekliligi kalmadi
gelmez ki baska türlü oyuncular bunlara. yıllardır kaos var kulüpte bi plan program hiç yok. her sene sil bastan takım yapıyorlar. cl zaten yok. tek getirebilecekleri şansları yüksek maas.Asensionun maaşı da 11-12dir. Bunlar delirmiş.
Saneyi erken almamız iyi mi oldu kötü mü oldu kararsızım. Başka profile gidebilirdik
O konuda zaten her sene aynı muhabbet. Ha taraftar gazı alma ha beceriksizlik.Orasi öyle de bu saatten sonra hem adamlari zaten vermeyecek hem de gercekten vermeye karar verirlerse masada elleri baya güclenecek. Madem Hakani almak istiyordun neden daha önce almadin diye sorarlar adama iste böyle.
Alt yapı, amatör, tesis vb için devletten geri alınıyor.Bu KDV olayi nedir yahu? Bir tek TR ici odenen bir olay mi? Yani TR'den oyuncu aldik diye ekstradan para mi girdi bize?
20 civarı en az. Bu arada Uğurcan bizden bu sezon 2.3m€ almayacak mı ben mi yanlış gördüm KAP bildirimini? 3 yazıp duruyor milletEderson ve Uğurcan arasında 17 milyon euroluk maliyet farkı görüyorum.
Muhtemelen 1 tane alıp gerisini Avrupa sonrası alacaklarbugüne kadar yabancı sayısını nasıl ayarlayacağız diye düşünüyorduk. Bugün geldiğimiz noktada 10+1 yabancımız kaldı. Bugün 3 yabancı transfer edeceğimizi sanmıyorum. Madem böyle bir duruma gelecektik Zaniolo'yu Ocak transfer dönemine kadar takımda tutsaydık. Rotasyon zayıfladı. Ocakta can havliyle bir kulüp yüksek bedelle Zaniolo'yu transfer de edebilirdi. Maaşı Udinese tarafından karşılanacaktır denmemiş. Bedavaya kiralama olmuş gibi görünüyor. Kiralanmadan önce sözleşmesi uzatılacaktı, o konuda da açıklama yok. Ne halt yemeye yolladık adamı
Boş kağıda imza atacakmış. Anlaştığımız maaş için komik diyorlarHakan'da maaş olarak 5 milyonu geçmez.
Takım içi dengeleri sağladılar bence