Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acikcasi ben bonservisi duyunca 4.5-5 bekliyordum ugurcanin maasini .. yillik 2 az vermisiz 4 yilda 8 milyon yapar.. En azindan teselli oldu benim icin..
Tsde 3 civari kazaniyordu diye biliyorum

üff kalecinin de oyun stilini salın bi zahmet vırvırvır sisteme uygun değilmiş çok mu L1 üçgen izliyosunuz

kanka bazen harbi abartıyon ya okan efendi niye ederson diye tutturdu aylarca madem önemi yok stilinin. Hoş kendisinin geriden oyun kurulumu konusunda herhangi bir fikri yok zaten dan dun vuran bir kaleci gelmesi bence daha iyi de teknik heyet ayakları kaleci isterken bundan bahseden taraftarı tiye alman biraz absürd yani

Osi'ye 75 verince de şok olmştuk, piyasadaki diğer santrfor transferlerini gördükçe ucuza bile almışız dedik.

Şimdi de dün haklı olarak Uğurcan için verilen 27.5 bonservisi şok edici bulduk.

Fb sağolsun bir gün sonra 3 yaş daha büyük bir kaleciye 55 m euro bağlayınca biraz rahatladık yine. :)

Hakan-Torreira-Lemina-Sara-İlkay rotasyonunda dinamizm ve top taşıyacak adam eksikliği var der miyiz devre arası? Orası biraz soru işareti bende. Bu kadar para harcamışken başka kurşun da atmayız devre arası.

Uğurcan para için değil İstanbul'da yaşamak ve şampiyonlar liginde oynamak için geldi bu çok net belli 4 istese bizimkiler verebilirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt