Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kavukcu lütfen gelip şov yapma kardeşim kameralara daha bu takımın transfere ihtiyacı var bitsin sonra istediğin kadar şov yapabilirsin. Dügün dügün açılış açılış geziyorlar 1 tane adam getirip.

Alternatifli kadro isteniyorsa alternatif olacak adamlar biraz genç ve ucuz olmalı hakan ilkay torreira lemina sara barış lookman sane yunus nasıl dizilecek kim ne kadar yedek oturacak artık biraz genç oyuncu denemek gerekiyor bu kadar para da varken

Uğurcan dünya nın en iyi kalecisidir bu saatten sonra… tribünler taraftarlar ricam bu paranın altında ezmemeye çalışalım bu çocuğu… suç bizim yönetimde çünkü… paraların heba olmasına vesile olmayalım…

Zaniolo boşuna mı gitti şimdi. Boş kontenjan var doldurabileceğimizi sanmıyorum.

Dünkü süreçten sonra ben;
:crushed:

1 gr heves bırakmadılar. Tarihimizin en iyi ekonomik imkanlarının bu beceriksizler sürüsüne denk gelmesi inanılmaz can sıkıyor.

Kısaca Allah belanızı versin, gittiğiniz günü bekliyorum.
150-200 milyon euro transfer bütçesiyle çok daha iyi şeyler yapılabilirdi. Bitmeyecek bir Gs dominasyonu, Avrupa'da istikrarlı biçimde başarı sağlayacak bir ekip yaratılabilirdi. Ne yazık ki tarihimizdek en büyük fırsat rezil edilmiş durumdadır. Bir daha da gelmez. Satılacak arazi de kalmadı.

Şu anda 2+1(U23) yabancı oyuncu boşluğumuz var, Şampiyonlar Liginde oynayacağımız sezon, Zaniolo gibi, Cuesta gibi önüne geleni takımdan gönderdiğimizi de düşünürsek bu kontenjanlar doldurulur heralde.

İlkay kaç numara alıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt