oraya uygun bir oyunumuzun olmadığı aşikar. kadroda ne kadar az eksik olursa o kadar fazla şansımız olur noktasındayızReal Madrid 1 sene forvette Joselu ile oynadı, City'de Rodri sakatlandı devrede oyuncu almadılar yerine. Senin belli bir oyun gücün varsa Cl'den ne yapacağız diye triplere girmezsin rotasyona alınacak iki topçu orada kurtarmaz seni.
Bizde oyun gücü veya sistem oyunu hiç olmadı o yüzden avrupa takımlarından 2-3 yiyeceğime 1 yiyeyim diye mevki başı 30+m euro oyuncu istiyor hoca.Hocamız avrupa hocası değil yapacak birşey yok.Real Madrid 1 sene forvette Joselu ile oynadı, City'de Rodri sakatlandı devrede oyuncu almadılar yerine. Senin belli bir oyun gücün varsa Cl'den ne yapacağız diye triplere girmezsin rotasyona alınacak iki topçu orada kurtarmaz seni.
Hakan etmiyorda İnter CL listesine yazmamayı sorun eder.İfb nasıl keremi sonuna kadar kovaladıysa aynı şekilde hakanı son güne kadar kovalamalıyız haberler doğruysa şampiyonlar liginde oynamamayı da sorun etmiyor zaten.
İyi oyuncu zaten orası kesin de geçen sene gelseydi daha iyiydiHocam adam Mayıs ayından beri beklemiş. Osimhen sane transferleri için beklediğini söyledi. Maaş konusunda da gerekeni yapmış. Ha keşke barcaya gitmeden gelseydi. İlkan bu sezonun osimhen sonrası en önemli transferi
Neredeİlkay gelir gelmez Kerem'e mesajı çaktı. Aslanım benim.
U23 kelepir sol stoper yok mu eyyy scout siz ne iş yapıyorsunuz lan milyon eurolar saçıyor kulüp 3-5 milyona kefil olup, darlayacaginiz inandığınız bir tane bile topçu yoksa siz niye varsiniz
Nasıl bir ilgilenme özel bir hediye ise ben de gerek yoka oy vereyim hemen.Ankette Hakan'a gerek yok diyenleri not alın onlarla özel ilgilenicem @Moderatör

Kanat nerde?Ertan Süzgün: "Galatasaray'da artı 2 kontenjanı için bir stoper, bir de orta saha düşüncesi var."
E kullandırtmıyor ki herif. Verilen örnekler Barış bir mi? Herifin oyuna saygısı yokmuş bir kere onu anladık. Gelen teklif ne kadar iyi olursa olsun antrenmana çıkmamak, tesislerde gevşeklik yapmak ne demek?Zaten olay bu. Son ana kadar kullanacaksın…
GS'li olmayan birini forumda tutarlar mi acaba, Okan ex-renktas?Dün cezalıydım
uğurcan transferi sonrası gsliliği bıraktım
artık aranızda takımsız son derece objektif olarak takılacağım
artık milli takımlıyım sadece