GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 189

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
420,1K
Sayfa
189/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saat 18:00 bu saatten sonra kimse gelmez… fazla umutlanmayalım… sadece transferin son günşne kadar Hakan olur mu? Diye bekliyor olacağım… evet kadro bu… başarılar dilerim tüm kulvarlarda… birlik ve beraberlik daim olsun. Kara bulutlar bir an önce sahada alınacak skorlar ile dağılsın…

Ozanı da stopere alırsak

4 transfer daha yapmalıyız çünkü 4 kontenjan boş
Ozan'ın sakatlık durumu ne durumda bilmiyorum ama alt yapı falanda sayıldığı için isterdim şahsen kiralık+ opsiyon(5 milyon) civarına. Ozan'da karakterli çocuk. Bu seneki transferlerde maliyetler memnun etmedi beni ama karakter olarak iyi karakter aldık sanki ne diyorsun?

BarışıSat hastagları açılmış Twitter'da. Bir çok hesap Keçiören payı dışında kulübe 40-50 kalacağını yazıyor. Baba neyin inadı bu, adam kalmak istemiyor satın artık, kulübe maddi anlamda halel getiriyosunuz.

IMG_7881.webp

Ozan'ın sakatlık durumu ne durumda bilmiyorum ama alt yapı falanda sayıldığı için isterdim şahsen kiralık+ opsiyon(5 milyon) civarına. Ozan'da karakterli çocuk. Bu seneki transferlerde maliyetler memnun etmedi beni ama karakter olarak iyi karakter aldık sanki ne diyorsun?
bence de öyle ilkay ve uğurcan lider ve kaptan oyuncular mertens ve muslera gibi

bu arada bence bizim yüzsüzler kerem için bile yoklama yapmıştır ben diyeyim , nerde kanı bozuk var ona giderler anca.Maksat gsli adam almamak olsun bunlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt