Oral Sever
Berlin Panteri
Dursun Özbek yapar onu diğerleri cesaret edemezSeneye 10+4 olacak kural ona hazırlanıyoruz açıklamasını kim yapar yönetimden?
25 yaşında, kariyerindeki tek büyük sakatlığı son sakatlığı. GS altyapılı cevval bir çocuk. Rotasyona gelirse faideli olur fikrimce.Ozan kabak kötürüm değil mi yav niye ille de türk alıcaz diye tutturduk
Ozan'ın sakatlık durumu ne durumda bilmiyorum ama alt yapı falanda sayıldığı için isterdim şahsen kiralık+ opsiyon(5 milyon) civarına. Ozan'da karakterli çocuk. Bu seneki transferlerde maliyetler memnun etmedi beni ama karakter olarak iyi karakter aldık sanki ne diyorsun?Ozanı da stopere alırsak
4 transfer daha yapmalıyız çünkü 4 kontenjan boş
Kanka kaynak mesajına cevap verecektim de ara ara girebiliyorum süre giriyor araya. Biyogala haber diye attım ya, ben sosyal medya duyumcularına çok sıcak değilim ama başka da haber yokYazım hatası vardı düzelttim.

Kaan Ayhan Hatta metehandan faydalı olacaği şüpheli25 yaşında, kariyerindeki tek büyük sakatlığı son sakatlığı. GS altyapılı cevval bir çocuk. Rotasyona gelirse faideli olur fikrimce.
İlkay sara torreira lemina kaan berkan Yedekden sadece sara var oyuna dokunacak oda ilkay yerine leminayı kaan yada berkan yedekleyecek ne kadar verım alacağızGeçen sene 20 milyon verdiğimiz sarayi sildinmi takımdan rtaş? O bazı maçlarda da torreira sara ilkay olur işte.
bence de öyle ilkay ve uğurcan lider ve kaptan oyuncular mertens ve muslera gibiOzan'ın sakatlık durumu ne durumda bilmiyorum ama alt yapı falanda sayıldığı için isterdim şahsen kiralık+ opsiyon(5 milyon) civarına. Ozan'da karakterli çocuk. Bu seneki transferlerde maliyetler memnun etmedi beni ama karakter olarak iyi karakter aldık sanki ne diyorsun?
Riva'da suanHakan nerde?