GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 200

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
420,3K
Sayfa
200/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakana ayıp ettik yav
bu konuyu ben hiç anlamadım eray,hakan mesaj gönderdi deniyor eger dogruysa ucl şartı yoksa yinede zorlanır
ama gördügüm haberlerde kimse bonservisten bahsetmıyor yani inter ne istiyor
ve bizimkiler teklif yaptımı o kısımda mechul
ama hakan gerçekten istiyorsa bu iş devre arasında bile olsa olur ,hocanın tavrı önemli bence

Futbolunu cok begenmeme ragmen Yerine adam almis olsaydik hemen satardim yaptigi yanlis tan dolayi

Transfer yapmadigimiza göre seve seve kalmali baktik eskisi gibi oynamiyor yedege cekilir

alternatif için 2 haftadır uğraşılmaması saçmalık yav

ilk aldığında barış gibi olmaz ama gelecek vadeden bir isim alınırdı

Bence yönetim Neom işinde şikeci şerefsizlerin parmağı olduğunu anladı o yüzden diretiyor cenk melih denen muallak çocuğunun olaya müdahil olması en büyük kanıtı bunun.
Onların işin içinde olduğunu zaten biliyoruz. 40 milyon garanti para+ türkiye ligine satılamaz maddesi koy defolsun gitsin. Kalsa bile artık işlevsiz hale getirdi barış'ı, malum takım menajer çetesi

İlkay ve Hakan gibi Top Class iki Türk oyuncuyu, formamız altında yan yana oynarken görme keyfini çok gördü beceriksiz yönetim..

3 oyuncuya 130 milyon Euro bonservis ödeyip de, 3 - 5 milyon yüzünden Hakan ın alınmaması basiretsizlik, başka bir şey değil..

Barış da ne Barış mış arkadaş.. 40 milyon nete bırakmadılar ki kurtulalım, defolsun gitsin.. Sanki kalınca seve seve top oynayacak..

Tarihin en büyük harcamasını yapıp da, yamalı bohça gibi takım kurmayı da ancak bu beceriksizler başarırdı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt