Emre Bari
Berlin Panteri
Dursun 1 aydır kulup nasil yonetilmezi cok güzel gösterdi. Defol git de kurtulalım.
valla kadro planlaması ve barış, hakan gibi olaylarda okanı da suçsuz bulmuyorum
Dursun 1 aydır kulup nasil yonetilmezi cok güzel gösterdi. Defol git de kurtulalım.
Şerefsizim inadına alırım Lookmanı, yada Sallaiyi oraya çekerim yine yedek bırakırım.sanane lan yaprağım diyen delikanlı çıkmamış mı
Okadar da midesiz değiliz be renkdaş.baris alper mevzusunu cok buyutmeye gerek yok. takima donup 2 gol atti mi hersey unutulur.
Haklisin ama Baskan da masaya vursaydi o zaman. Özellikle kaleci konusunda. 2 ay 8 m euro maaşlı edersonu niye bekledik. Kaleciye bu kadar maas verilmez ne saçmalıyorsunuz diyemedi mi.valla kadro planlaması ve barış, hakan gibi olaylarda okanı da suçsuz bulmuyorum
Yuzde 90 olacak boyle bir sey, baskanda buyuk sikintilar seziyorum.Beraldo’yu niye almıyorsunuz ya hadi anladık Barış’ı zorla tuttuk Lookman’ı almıyoruz (oynamam deyip transfer kapattıktan sonra gönderirseniz göreceğim ama ben sizi)
Ben midesizim arkadaş sl galibiyet primi 3 milyon olmuşOkadar da midesiz değiliz be renkdaş.