GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 261

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
421,4K
Sayfa
261/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yazacaginiz hiç bir td bu ülkede okan kadar top oynatamaz , ayni kadroya , hiç bir o getireceğiniz td de , o ülkelerinin yönetim anlayisi olmadan avrupada basari sağlayamaz
%100 verimli makina hayallerinizden vazgeçin abi , hayat öyle bisi degil , bu ülkede ki hiç bir takımda o özelliklere %60 ustu yaklaşamaz.

gunun sonunda okan gittiğinde , eski terim 1-2-3 ... donemleri gibi, okan donemleri bekleyeceğiz.

( O beklediğin kurguyu bu arada emin ol hepimiz istiyoruz )

yauv benim isteğim avrupada başarı

bu sığ vizyonla olamayacak!

benimde tek derdim bu

kaanı sayma daha

kaan öldü artık ondan bir halt olmaz anca takıma abilik yapar

yani koca gsnin senin saydıklarınla ki sallaiyi ben saymıyorum

14 kişiyiz 11 topçusu

bu da az abi çok bariz
Sallai yi koy ligdeki herhangi bir takıma 11 oynar… al deki bir çok takımda da 11 oynar… sezona iyi başladı aslan parçası… isme odaklanıyorsun bence…

O zaman Barış ben oynamam demezse asla yazsanız da kadro fena değil.

Kaleciler:

Uğurcan (Günay,Jankat)

Defans:

Singo (Kaan)
Sanchez (Metehan)
Bardakçı (Arda)
Eren (Jakobs)

Orta Saha:

Torreira (Berkan)
Lemina (Sara)
İlkay

Kanatlar:

Barış (Sallai)
Yunus (Sane)
Kutucu (Yusuf)

Forvet:

Osimhen (İcardi)

24 kişi olacak.

Sana cevap yazdığım mesajın biraz altına 25 kişilik yaptım ama tabi sırf 25 olsun diye Batuhan'ı da yazdım 4. kaleci olarak altyapı kontenjanına...

Bu arada Eyüp ve Gökdeniz'in de B listesinden maçlarda oynayabileceğini düşünüyorum, eğer UEFA kurallarında atladığım bir detay yoksa. Yani bu durumda kadroda Sıraçhan ve Eren Aydın'ı zaten kadro dışı sayarsak sadece Kazımcan Avrupa'da oynayamamış oluyor. Herkes oynayabiliyor. Ama altyapı olmayan bir oyuncu daha bile alsak onu listeye ekleyebilmek için Berkan-Ahmed-Arda'dan biri (diğerleri zaten çıkmaz düşüncesiyle) Avrupa listesinden çıkmış oluyordu. Belki de hoca kadroda olan herkes Avrupa listesinde olacak diye tuhaf bir söz verdiği için başka transfer yapmamışızdır. (Tabi uzak bir ihtimal bu, sanmıyorum)

CL'yi zaten geçtik artık ama en azından ligde kullanmak için makul yeterlilikte 1 sol stoper, 1 kanat almak lazım. İlla ki bölgesindeki şişkinlikten dolayı oynaması zor olan, gözden çıkarılan ama bizde iş yapabilecek adam bulunur yani. Hakan'ı da ocağa filan bırakmasınlar. Dönün şu saçmalıktan kardeşim ya.

Dursun Özbek istifa demeyen, dün gece uyuduğu için galatasaraylılığından şüphe duyarım diyenler, bu gece bu yönetimin ne bok olduğunu bilerden ÖZÜR BEKLİYORUZ. Dursun özbek denen başkan derhal ama derhal aforoz edilmelidir!

GALATASARAY BRÜT MAAŞ TABLOSU
Osimhen 25€+1.670€ bonus
Sane 15€+5€ bonus
İcardi 10€
Singo 8€
Torreira 6.670€+0.830€ bonus
Sanchez 5.330€
Sara 4.580€
Sallai 4.170€
Lemina 4.170€
Jakobs 3.500€
Yusuf 1.580€

fb BRÜT MAAŞ TABLOSU
Duran 25€+8.330€
Ederson 18.330€
Skriniar 13.330€
Alvarez 7.500€
Fred 7€
Talisca 6.670€+3.330€ bonus
En Nesyri 6.670€
Carlos 6.670€
Amrabat 5€
Szymanski 4.170€
Becao 3€
Djiku 2.830€
Brown 2.500€
Jayden 2.500€
Nene 1.670€+0.500€ bonus
Mimovic 2€

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt