Gökhan Aytepe
10 Numara!
Yani şu saatte transfer bekleyenler de
Bu saatten sonra hiçbir yerliye güvenmiyorum maalesef.o it herifin oyununa gelmeyip 3 kuruşluk serbest kalma bedelini kullanmadı bu bile her şeyi gösteriyor zaten.
plan benficaya yunusu götürüp keremi fbye getirmekti
itoğluit beceremedi

O benim de aklıma geldi de, bu BAY'ın tek mevzusu para gibi. Atalanta kendisine bizim verdiğimiz maaşı bile verir mi şüpheli yani. Sportif bir hedefi olsa şu kadro kurulmuşken -kadronun eksiği var elbette ama heyecanlandırıyor mu, dibine kadar evet- Arabistan lafını duyar duymaz ''deli bile bu kadroyla CL'de oynamak varken para için bu yaşta Arabistan'a gitmez'' derdi.Bir sey merak ettim.
Biz pazartesi gunu avrupada transfer acikken
Atalantaya "ver lookmani, al barisi" deseydik...keciorende babayi alarak herkesin sorunu bir nevi cozulmez miydi?
Bir sey merak ettim.
Biz pazartesi gunu avrupada transfer acikken
Atalantaya "ver lookmani, al barisi" deseydik...keciorende babayi alarak herkesin sorunu bir nevi cozulmez miydi?
6 ve kanat isine katiliyorum.Kadro hala eksik
Çalhanoğlu içimde yara olarak kaldı, çok ayıp oldu
Sancheze bişey olsa takımı mezara koyarız
Kesici 6 eksikliği var
Kanat rotasyonu dar
Osimhen preslemiştir onu geleceksen sadece bize gel kalanı pişmanlık olur diye.fb şimdiye lookmana kesin girmiştir
bu %100 birşey
bu transferden ses çıkmıyorsa
2 neden olabilir
1 lookman bunları direkt reddetti
2 anlaşmaya yakınlar onun için sessize aldılar kimse salça olmasın diye
bu transferde olmamalarının İMKANI YOK!
bunların çiğerini biliyoruz
bence direkt reddedildiler lookman tarafından
yoksa bugün alırlardı avrupaya yazmak için
limitmiş fln takılmayın
herşeyi kılıfına uyduruyorlar sonuçda
Transfer nöbetinde geçen muhabbet bu yanlışsa düzelt lütfenyanlis konu
Ya tabii ki Osimhen'e birebir alternatif yaratamazsın, ama 11'deki oyuncun ile rotasyonda oynayacak oyuncu arasında bu kadar seviye farkı da kabul edilebilir bir şey değil. Seviye olarak kabul edilebilir yeterlilikte, profil olarak ise ikame denilebilecek profilde isimler olmalı. Tüm kalburüstü Avrupa takımları bu şekilde kadro planı yapıyor.
Misal biz bu sezon genel olarak 4-3-3 oynayacağız diyelim, mevcutta CL maçına Sara-Torreira-İlkay olarak çıktık diye varsayalım. Bir sonraki lig maçında bu 3 adamı koruyup alternatifleriye maça çıkabilip maçı sıkıntıya sokmadan kazanabilecek miyiz? Torreira'nın ikamesi Lemina oldu diyelim. Sara ve İlkay'ın alternatifleri Kaan ve Berkan olamaz, olmamalı. Ne profil olarak benzerler, ne de yeterlilik açısından bizim seviyemizdeler. Ya da Davinson'u korumak istiyorsun, elde yetersiz Metehan ve tecrübesiz Arda var sadece. Bu şekilde olur mu?
Fener yıllardır 11 kalitesinde bizden geride olsa da 2 tane kadro çıkarabilecek ve bu kadrolarla da yarışabilecek kadar geniş kadroları vardı her zaman ve bu farklı kadrolarla da bir şekilde ligde yarışabildiler. X oyuncu yok, yandık mevzularını yaşamadılar. Fener yarışın sonunu getiremedi, çünkü 11'leri bizden iyi değildi. Yani Fener geniş kadroya sahip olduğu için kaos çıkıyor, ligi veriyor, o yüzden dar kadro iyidir bakışı doğru değil. Bizde bir Jacobs sakatlandı, yerine Berkan'la maça çıktık ya.
Suna getiriyorum Baris sureci icinO benim de aklıma geldi de, bu BAY'ın tek mevzusu para gibi. Atalanta kendisine bizim verdiğimiz maaşı bile verir mi şüpheli yani. Sportif bir hedefi olsa şu kadro kurulmuşken -kadronun eksiği var elbette ama heyecanlandırıyor mu, dibine kadar evet- Arabistan lafını duyar duymaz ''deli bile bu kadroyla CL'de oynamak varken para için bu yaşta Arabistan'a gitmez'' derdi.