GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 262

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
421,4K
Sayfa
262/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir sey merak ettim.

Biz pazartesi gunu avrupada transfer acikken

Atalantaya "ver lookmani, al barisi" deseydik...keciorende babayi alarak herkesin sorunu bir nevi cozulmez miydi?

Kadro hala eksik

Çalhanoğlu içimde yara olarak kaldı, çok ayıp oldu
Sancheze bişey olsa takımı mezara koyarız
Kesici 6 eksikliği var
Kanat rotasyonu dar

Bir sey merak ettim.

Biz pazartesi gunu avrupada transfer acikken

Atalantaya "ver lookmani, al barisi" deseydik...keciorende babayi alarak herkesin sorunu bir nevi cozulmez miydi?
O benim de aklıma geldi de, bu BAY'ın tek mevzusu para gibi. Atalanta kendisine bizim verdiğimiz maaşı bile verir mi şüpheli yani. Sportif bir hedefi olsa şu kadro kurulmuşken -kadronun eksiği var elbette ama heyecanlandırıyor mu, dibine kadar evet- Arabistan lafını duyar duymaz ''deli bile bu kadroyla CL'de oynamak varken para için bu yaşta Arabistan'a gitmez'' derdi.

Transfer döneminden bir sonraki gündem yayın hakları olur. Üç büyük takım 300m Euro para harcadı transfere aynı parayı mi alacak yayinci kurulustan?

Kadro hala eksik

Çalhanoğlu içimde yara olarak kaldı, çok ayıp oldu
Sancheze bişey olsa takımı mezara koyarız
Kesici 6 eksikliği var
Kanat rotasyonu dar
6 ve kanat isine katiliyorum.

Hakan icin, yonetimin gec davranmasi kismi haricinde 20 m bonservisi ben de vermezdim.

Sanchez allah korusun bir sey olursa da, cesur olacaksin koycaksin Arda unyayi

fb şimdiye lookmana kesin girmiştir

bu %100 birşey

bu transferden ses çıkmıyorsa

2 neden olabilir

1 lookman bunları direkt reddetti
2 anlaşmaya yakınlar onun için sessize aldılar kimse salça olmasın diye

bu transferde olmamalarının İMKANI YOK!

bunların çiğerini biliyoruz

bence direkt reddedildiler lookman tarafından
yoksa bugün alırlardı avrupaya yazmak için

limitmiş fln takılmayın
herşeyi kılıfına uyduruyorlar sonuçda
Osimhen preslemiştir onu geleceksen sadece bize gel kalanı pişmanlık olur diye.

Afrika için Drogba neyse, Nijerya milli takımda Osimhen o şu an için.

Bence o iş zor. Kontenjanları da solu ve bence söylemiyorlar ama limitleri de doldu Ederson ile.

BB’den çıkarlarsa o zaman ayrı ama dönem bitiyor.

Ha şunu da söyleyim 12’sine kadar Hakan ve Lookman gelmek isterse CL olmadığı halde 4 ay derhal alınmalılar.

İlk 24 yaparsak bir şekilde orada ikisi de çok fark yaratır. Lookman hele oynamayacağı için orada, 4 ay yatmak yerine gelmek isteyebilir bize

Ya tabii ki Osimhen'e birebir alternatif yaratamazsın, ama 11'deki oyuncun ile rotasyonda oynayacak oyuncu arasında bu kadar seviye farkı da kabul edilebilir bir şey değil. Seviye olarak kabul edilebilir yeterlilikte, profil olarak ise ikame denilebilecek profilde isimler olmalı. Tüm kalburüstü Avrupa takımları bu şekilde kadro planı yapıyor.
Misal biz bu sezon genel olarak 4-3-3 oynayacağız diyelim, mevcutta CL maçına Sara-Torreira-İlkay olarak çıktık diye varsayalım. Bir sonraki lig maçında bu 3 adamı koruyup alternatifleriye maça çıkabilip maçı sıkıntıya sokmadan kazanabilecek miyiz? Torreira'nın ikamesi Lemina oldu diyelim. Sara ve İlkay'ın alternatifleri Kaan ve Berkan olamaz, olmamalı. Ne profil olarak benzerler, ne de yeterlilik açısından bizim seviyemizdeler. Ya da Davinson'u korumak istiyorsun, elde yetersiz Metehan ve tecrübesiz Arda var sadece. Bu şekilde olur mu?
Fener yıllardır 11 kalitesinde bizden geride olsa da 2 tane kadro çıkarabilecek ve bu kadrolarla da yarışabilecek kadar geniş kadroları vardı her zaman ve bu farklı kadrolarla da bir şekilde ligde yarışabildiler. X oyuncu yok, yandık mevzularını yaşamadılar. Fener yarışın sonunu getiremedi, çünkü 11'leri bizden iyi değildi. Yani Fener geniş kadroya sahip olduğu için kaos çıkıyor, ligi veriyor, o yüzden dar kadro iyidir bakışı doğru değil. Bizde bir Jacobs sakatlandı, yerine Berkan'la maça çıktık ya.

Evet kadroları daha geniş ve daha zengindi ama bu büyüttüğüm kısım doğru değil. Bizden önceki maç Fred kırmızı gördüğünde nasıl kafayı yediler gördük. Fred'in performansı geriye gitmesine rağmen hala tam bir alternatifleri yok gibi çünkü hem stoperleri hem merkez orta sahaları Fred hariç düz adamlar, pek oyun kuramıyorlar gibi. Eğer Djiku'ya form tutturup kullanmayacaklarsa (ki öyle diyorlardı en son) Skriniar'ı da ararlar sanki bu seneki kadroda, tabi Çağlar'ın performansına bağlı yalan olmasın. Evet bizden daha alternatifli kadroları ve geçen sezon da öyleydi ama bazı oyuncu performansları falan o kadar kötüydü ki birileri olmadığında cidden çok endişeleniyorlardı.

O benim de aklıma geldi de, bu BAY'ın tek mevzusu para gibi. Atalanta kendisine bizim verdiğimiz maaşı bile verir mi şüpheli yani. Sportif bir hedefi olsa şu kadro kurulmuşken -kadronun eksiği var elbette ama heyecanlandırıyor mu, dibine kadar evet- Arabistan lafını duyar duymaz ''deli bile bu kadroyla CL'de oynamak varken para için bu yaşta Arabistan'a gitmez'' derdi.
Suna getiriyorum Baris sureci icin

Kolaylik mi?
- evet ,mis gibi avrupa takimi , italyada cikista. Avrupa istiyordun, hadi buyur?

Kecioren?
-devre disi

Atalanta biraz ustune para isteyebilirdi (hakli olarak cunku baris bize degerli, ne arsenal ne tottenham eze falan almaya calisirken senin kapini calmadi. O KADARDA goze girmiyor demek piyasada, cunku turkiye ligine o kadar deger bicmiyorlar.

He ne olurdu, inkar edilemeyecek sekilde kabak gibi ortaya cikardi para derdi , yayinlarda medyada da gerizekalilarin ooo o maas ney aboo diyemezlerdi.

Yani yonetime tribal enfeksiyon yapamazdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt