GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 302

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
420,2K
Sayfa
302/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı hoca bu ligin DNA'sına uygun değil, burada başka bir şey oynanıyor, tempo yapamıyorsun, top oyunda 40 dk civarı kalıyor, oyuncular iyi nşyetli değil sürekli faul ve yere atlama filan, bu ligde yabancı hocanın başarılı olması ancak 2-3 yıl görev almasıyla olabilir. Duran top uzmanı hocaların şansı da daha yüksek, Daum gibi kondisyon ve duran top ustası adamlar gelmediği sürece bir cacık olmaz bunlardan. Kadro mühendisliği sıkıntılı takımın, bekleri kanat bek ama kanatları savunma özürlü 3 lü hücum forvet kanatları.

Köstekoğlundan korkan taraftarlar var bunlar hiç mi futbol izlemiyor ben anlamıyorum. İnşallah gelir darmaduman olurlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bir dönüşüm getirmeliyiz futbola.. yerel lig maçları için bir hoca, uluslararası alanda farklı bir hoca olmak üzere iki td ile çalışmalıyız.. yerel ligde Okan buruk gayet yeterli..

bissouma 2 ay sakat kalacaktıysa da, (0.5 ay zaten milli araydı vs derken kaynayacak. 1,5 ay demek 6 lig maçı demek) ben yine de girerdim bu riske. (kiralık + zorunsuz opsiyon olarak).

Ben de ayni seyi dedim boyle daha mi iyi oldu kimseyi almadik merkeze .. Hadi bissouma sakat diyelim neden baska isimlere yonelmedik..
Nerden baksan sacmalik yaw menajerler soyle kelepir bir oyuncu var diyor ona yoneliyorlar ortada plan program yok

fb neden yabancı hoca bakıyor
ali-ali-koc.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt