Beraberliklerden biri galibiyet olsa üst tura çıkıyorsun niye üzgünsünLiverpool - 0
Manchester City (D) - 0
Atletico Madrid - 1
Eintracht Frankfurt (D) - 1
Bodo Glimt - 3
Ajax (D) - 1
Monaco (D) - 1
Union sg - 3
Cok üzgünüm hocam
Benzer profilde uyguna başka adam yok diyedir herhalde.Buchi doğru söylüyorsa madem Bissouma'yi istiyorduk da peki olmayınca neden başkasına gitmedik?
1000 tane teoride bulunuyorsun 2 tanesi tutunca ben demiştim diyeceksin mayistasiz geçin dalganızı 1-2 aya kalmaz
bu ne ya günay oynasın diyeceksiniz
Jorge de kötü hoca degildi
Böyle adamlar fbde yapamaz
Gökmen zamanında duyumu vermişİsmi çok güze lan bunu alak
![]()
Mathis Amougou - Oyuncu profili 25/26
Mathis Amougou, 20, Fransa ➤ RC Strasbourg Alsace, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 10.00 mil. € ➤ * 18 Oca 2006, Le Blanc-Mesnil, Fransawww.transfermarkt.com.tr
kosmos bize işareti çakmış
bu transfer üzerinde çok ah var tutmayacak!
siz şimdiden yeni kaleci bakın!
30 milyona transfer olsa Arap ligi 10-12 milyon maaşı uygun bulmazdı bunu bile akıl edemiyorsa olabilir. Bence mesele başından beri keremle aynı maaşa Fenerbahçe kanat rotasyonu olması içindi.Barış bunun farkında bile değil bence.
Herhangi bir yabancı hoca = şampiyonluk ihtimalimizin yüzde 70'e çıkması.fb postecoglu diyolar eyvah
bissouma 2 ay sakat kalacaktıysa da, (0.5 ay zaten milli araydı vs derken kaynayacak. 1,5 ay demek 6 lig maçı demek) ben yine de girerdim bu riske. (kiralık + zorunsuz opsiyon olarak).
bir dönüşüm getirmeliyiz futbola.. yerel lig maçları için bir hoca, uluslararası alanda farklı bir hoca olmak üzere iki td ile çalışmalıyız.. yerel ligde Okan buruk gayet yeterli..
Son zamanlarda duyduğum en mantıklı öneri tebrikler renktaşbir dönüşüm getirmeliyiz futbola.. yerel lig maçları için bir hoca, uluslararası alanda farklı bir hoca olmak üzere iki td ile çalışmalıyız.. yerel ligde Okan buruk gayet yeterli..

Benim wl leri atar mısın Hüsnü komserim rivalslari ben oynarımDostum Fifa mi oynuyoruz ? Sanki konsolu baskasi kullanacak gibi anlatiyorsunuz
İlkay ı aldık ya avrupa içinbir dönüşüm getirmeliyiz futbola.. yerel lig maçları için bir hoca, uluslararası alanda farklı bir hoca olmak üzere iki td ile çalışmalıyız.. yerel ligde Okan buruk gayet yeterli..
Gamepad'i verir Load save "ucl" yapariz değilmi rengim olağan dışı bir öneribir dönüşüm getirmeliyiz futbola.. yerel lig maçları için bir hoca, uluslararası alanda farklı bir hoca olmak üzere iki td ile çalışmalıyız.. yerel ligde Okan buruk gayet yeterli..
fb neden yabancı hoca bakıyor