GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 310

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
420,1K
Sayfa
310/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok uygun maaşa Ekim'e kadar sakatlığı olan Tomiyasu riskine girilir mi gelecek için?
Diz ameliyatı ve sağ bek. Riskli ama boş kalacağına yapışılır bence.
Alınacak yabancıları +2 kontenjanından çekip.
Kalan +2 için de böyle riske girilir. 500 bin maaş vereceksin 1+
Şeklinde yapışılır bence. Yaşı daha çok genç

evet okan 10 numara oynatıyor diye sen de sarayı 10 numara falan zannediyorsun galiba adminim
Ben Sara 10 numara mi dedim, birseyler atiyorsun oyle rastgele konusmaya devam ediyorsun sonra.

Ugurcan'a ben sicak bakmiyordum (maliyetinden bagimsiz) ama Onana gelecegine Ugurcan gelsin tabi. Kolsuz kaleci mi seviyorsun? Kac macini izlemen lazim bunu gormen icin? TR disi mac izlediginden bile suphe duyuyorum ya neyse.

Inanılmaz yüksek eforlu ve presli maçlar oynayacağız. Hele bir de BAY sorunu çözülmez ise daha da yıpranacağız.
Opoku
6 8 orta saha
Sağ ayaklı kanat forvet

Şu 3 isim gelirse bazı lig maçlarına onlarla başlarız.
Ulan keşke Morata kalsaydı. Osimhen de dinlenirdi

BÖyle bir cevap verecegini tahmin etmistim

Bende parayla basari geliyor demedim ama bizim gibi bi kulubun 1 transfer döneminde 140m gibi bir para harciyorsa hedefleri baya buyutmustur demektir

Bu 140milyonun karsiligi herhalde sadece lig sampiyonlugu degildir?

O halde ilk 24 yapmadigin her durumda basarisiz olmus oluyorsun
Görüş farklılıkları olabilir üstad, saygı duyarım. Şampiyon olmamız birinci hedef, zira direkt CL gidip CL parasını kazanıyoruz.
CL ilk 24 olmasa da olur benim için bu sezon. Ayağımızın alışması gerek, sürekli iki üç sezon üst üste orada olalım evvela.

bu serefsizlerin geliri nasil bizden sadece 50m euro dusuk oluyor? nasil 300m euro gelirleri olabilir anlamiyorum ya gram basari yok kulupte 15 yildir
Bunu çapsız yönetime sormak lazım.Adamlar stat,forma vsa bizden fazla alıyorlar.Avrupada esamesi okunmayan takım marka değeri bizden daha düşük olmasına rağmen bu gibi sponsorlardan bizden fazla alıyor.

Şu zamanda dursun ve yanındaki yetersizlerin klübü yönetmesi kepazelik.

Fener , teknik direktörü olmadan UEFA’ya kadro bildiriminde bulunan ilk kulüp olarak tarihe geçmiş.
En azından bu konuda ikinci olmamışlar,
Bu da bir başarı sayılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt