Fatih Yalçınkaya
Sarı Üye
Şl de başarı için sistem ve tsl kalitesinin artması lazım yoksa bozuk saat misali 10 yılda bir çeyrek son 16 felan gelir
Diz ameliyatı ve sağ bek. Riskli ama boş kalacağına yapışılır bence.Çok uygun maaşa Ekim'e kadar sakatlığı olan Tomiyasu riskine girilir mi gelecek için?
Uğurcan o itin yanında ne arıyor?
Ben Sara 10 numara mi dedim, birseyler atiyorsun oyle rastgele konusmaya devam ediyorsun sonra.evet okan 10 numara oynatıyor diye sen de sarayı 10 numara falan zannediyorsun galiba adminim
sara 1 mac oynamasın bakalım nasıl aglıyorsunuz
evlatları için avrupamızı yaktı
başından beri planı buydu
topçularına söz verdi
sözünde durdu
yanan ise gs olacak
kımpılı tıırısı
Görüş farklılıkları olabilir üstad, saygı duyarım. Şampiyon olmamız birinci hedef, zira direkt CL gidip CL parasını kazanıyoruz.BÖyle bir cevap verecegini tahmin etmistim
Bende parayla basari geliyor demedim ama bizim gibi bi kulubun 1 transfer döneminde 140m gibi bir para harciyorsa hedefleri baya buyutmustur demektir
Bu 140milyonun karsiligi herhalde sadece lig sampiyonlugu degildir?
O halde ilk 24 yapmadigin her durumda basarisiz olmus oluyorsun
Bunu çapsız yönetime sormak lazım.Adamlar stat,forma vsa bizden fazla alıyorlar.Avrupada esamesi okunmayan takım marka değeri bizden daha düşük olmasına rağmen bu gibi sponsorlardan bizden fazla alıyor.bu serefsizlerin geliri nasil bizden sadece 50m euro dusuk oluyor? nasil 300m euro gelirleri olabilir anlamiyorum ya gram basari yok kulupte 15 yildir
Egemenim sakin ol Recep’i ben hallederimözel mesajla tahrik edip 1 ay ceza aldıran moderatör benim dahil olduğum konulara müdahil olma lütfen
Bence hoca istemiyor rotasyonu yönetemeyeceği için.Böyle yönetim olursa her halt olur
Sikkofield bu el görselini görse kendi bloğunda kırk tane illuminati ile ilgili makale yazardı. Aha üçgen yapmış.
ajax rezil takim, yenilirsen skandal. monaco da o kadar iyi degil atletico-liverpool-city harici kadrosu bize denk takim yok fiksturde.Benım beklentim - USG-Bodo maçlarını yen. ATL-Monaco maçlarında varlık göster, Ajax maçında belki puan. İlk 24 olamazsa bile başarısız demem bu senaryo olursa.
Bence olduğundan fazla yüksekte görüyoruz kendimizi. Sahada bakalım hocam neler olacak.ajax rezil takim, yenilirsen skandal. monaco da o kadar iyi degil atletico-liverpool-city harici kadrosu bize denk takim yok fiksturde.