Murat Kalkan
Parçalı Üye
baris umarım milli takim kampından ayrılıp döner
Geçen senelerde kortizon iğneleri kullanıyor o yüzden şişiyor diye bi bahne vardı o da kalmadı artıkBu icardi niye kilo veremiyor arkadas
Bizim antrenman kalitesi bi türlü avrupa seviyesine yaklaşamıyor. Dün bizim eski maç özetinde sara'yı izledim ilk geldiğinde şuankinden en az 2 kat daha hızlıymışBu icardi niye kilo veremiyor arkadas
Kortizon abiee yiaaaa.Bu icardi niye kilo veremiyor arkadas
Evet Ağustosun 25'inde ederi 60 milyon euroydu.Dedik tuna mahlasli bir üye ederi 60m dedi
Birşey söylemekle olacak iş değil bence. Antrenman konusunda avrupa seviyesinde profesyonel bir yapı kurmamız lazım artık, genetik atletizmi olmayan çoğu topçu bizde atletizm ve fit olma konusunda geri gidiyorHoca icardiye birşey söyleyemiyordur.
ilkayın bence bizim oyuna da katkısı olacak
yaw babası amcası dayısı bu çocuğu silkelemiyor mu göz göre göre bu kadar aptallık yapılır mı gerçekten çok acayip yaBarışın aklı varsa istanbula dönüşte menajerine kafa göz dalar hastanelik eder.
Biraz taraftar olarak menajeri yüzünden bu halde olduğu kaçınmalı. Barışı suçlamak yerine bu yapılmalı.
OB sonrası tdmizi bulduk galibailkayın bence bizim oyuna da katkısı olacak
hocayla ciddi fikir alışverişinde bulunacağını düşünüyorum
klopp ve pep gibi 2 dehayla çok uzun süre çalıştı
Yazıda dikkatimi çeken bir yer var "Duran topta ekili olamama "Kadroyu şöyle değerlendirmek lazım;
Kadıköy derbisindesin; Uğurcan-Singo-Davinson-Apo-Eren-Lemina-Torreira-İlkay-Sane-Barış-Osimhen 11'i ile sahadasın. Sara yerine çift 6 koydum deplasman derbisinde denge adına öyle çıkarız diyerek. Gerçi duran toplar açısından dezavantaj ama yani işte örnek olsun amaç...
- Singo sakatlanırsa kim girer? Sallai veya işte skoru korumaksa amaç belki Kaan.
- Davinson veya Apo sakatlansa muhtemelen Singo stopere geçer Sallai veya yine skoru korumaksa amaç Kaan beke girer.
- Eren sakatlanırsa Jakobs.
- Lemina-Torreira sakatlanırsa büyük ihtimal Sara, yine skora göre defans güçlü kalsın istiyorsan Kaan.
- İlkay sakatlanırsa da Sara veya Yunus, düşük ihtimal de Icardi.
- Sane-Barış sakatlanırsa Yunus veya düşük ihtimal Sallai.
- Osimhen sakatlanırsa Icardi veya Barış öne geçerse yine Yunus.
Bu tablo şu anlama geliyor. Hemen hemen her mevkiyi aynı 3-4 oyuncuyla yedekliyoruz... Sallai-Sara-Yunus-Kaan... Diğer yedekler ya yeteri kadar güvenilmiyor ya da sadece spesifik mevkiler ve durumlarda oynayabiliyor. Demek ki belli dönemlerde ciddi bir maça çıkarken baştan sadece 2-3 tane sakatımız cezalımız olsa kulübemiz bir hayli zayıflamış olacak.
Şuan aynı şeyi düşündüm.Ilkayin son gün gelmesi bir yandan iyi oldu epl antrenmani yedi, tüm kampı orada geçirdi zımba gibidir şimdi. :d