GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 369

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
418,1K
Sayfa
369/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ciddi bir özür dilemeden bişey olmamış gibi davranılmasına karşıyım. Elbette affedilebilir ama ne yaptığını bilecek.
Doğrusu odur da bir adım daha atıp tepkisine de bakmak lazım. Bazıları özür dilemez kolay kolay içeride köpek gibi pişmandır ama zordur o. Çünkü herif kendini haklı görüyor. Barış tarafından da haksız bir durum uok. Mesele önceliğin ne kulüp menfaatleri mi kendi menfaatlerin mi?

Barış konusunda bonservis 40 maaş da 10 12 rakamlarını bir daha ömrü boyunca görmeyebilir. Bizimde Barış ında buna göre davranması her iki taraf içinde hayırlısı olur.

Adamlar öyle bi bakıyor ki lige buraya adım atacak her topçu şunun korkusuyla gelir buraya. Sane için geçerli değildir belki bu ama genç topçu getirmek sırf bu sebepten bile imkansız. Rekabetsiz bir lige gittin diye seni direkt kesiyorlar. Arabistan dan bir fark yok şu ligin
Bunu zaten bugün icin yapmiyorlar. Bundan sonrakiler gitmesinler diye sane üzerinden mesaj veriyorlar.

ali montellaya salca olmus
1757019851355.webp

Yav olan olmuş , taraftar zaten akturkten dolayı sinirli baya.40 veriyorlar 15 daha koyup Lookman alacan bu kadar basit ya neyin inadını yaptınız.Eger mesela deplasmandaki eyup maçında şov yapmazsa barış, içerideki maçta oynatsan iyi oynamasa çıkarken yuhalanacak, sonradan girse girerken yuhalanacak.Bu kadar basit bir şey ya bu böyle bir iş bilmezlik olmaz.

Doğrusu odur da bir adım daha atıp tepkisine de bakmak lazım. Bazıları özür dilemez kolay kolay içeride köpek gibi pişmandır ama zordur o. Çünkü herif kendini haklı görüyor. Barış tarafından da haksız bir durum uok. Mesele önceliğin ne kulüp menfaatleri mi kendi menfaatlerin mi?

Barış konusunda bonservis 40 maaş da 10 12 rakamlarını bir daha ömrü boyunca görmeyebilir. Bizimde Barış ında buna göre davranması her iki taraf içinde hayırlısı olur.
Ben teklife bir daha alamayacağına bir şey demiyorum ama "antrenmana çıkmıyorum " kabul edilecek bişey değil. Ve o menajer devam ettiği sürece Kasım ayında yine ben küstüm diyebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt