Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
sağlık durumunu bilmiyorum da 1 sezon deneyebilir miydik acaba hazır kontenjan da varken Apo'ya yedek olur sağ beke yedek olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalemtıraşlarımız bitmiş
Oyle gorunuyor su post edilen kale arkasi acidan, hem diz hem bilegi terste ayaga kalkarken.Yalnız cidden sinirle ayağa kalkarken yaşadıysa sakatlığı Osimhen de bu mallıklara son vermeli.
bu ali koç baya panik seçim için sanırım anketler kötü
türk milletinin zengin aşkını çok küçümsüyor
hele birde mavi gözlümcüler var
en az 5000 oy fark atar sarana en az
sağlık durumunu bilmiyorum da 1 sezon deneyebilir miydik acaba hazır kontenjan da varken Apo'ya yedek olur sağ beke yedek olur
Hocam biz de 13 tane eleman getirdik bir ara transfer doneminde. Oguzhan diye bir cocuga 2 milyon bayildik. Kim bilir kim ne kadar komisyon tirtikladi?Arroyyo transferi bayağı kara para aklama. No name adamın birine bu malar 9 veriyor ne hikmetse müthiş bir oyuncuymuş gibi değer kaybetmeden brezilyaya geri okutuluyor.
Sisteme akıtılması gereken bir parayı buradan gönderdiler öbür taraftan çektiler.
Ontivero 500 bin bedelle gelmişti bunların en ucuzu 3 milyon euro.
7 eylül 2025 kalemtraş kumpasıKalemtıraşlarımız bitmiş