- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Hocam ne diyeyim uyusun bizimkiler. Adamın her istatistiği ust duzey. Haber eski ama . Youtube da da fener scout başlığında çıkıyordu video.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam ne diyeyim uyusun bizimkiler. Adamın her istatistiği ust duzey. Haber eski ama . Youtube da da fener scout başlığında çıkıyordu video.
city maçından daha büyük ihtimal bu maçta fark yememiz kalecimiz zaten alışkın 6 yemeye milli takımdan(3 kez) bizde de deneyimler. Hareketli hücum hattı karşısında çaresiz kalırız bek takip etmeyen yunuslar ve saneler oynarsa önde.rüyamda lpool maçını gördüm
staddaydım 5-1 yeniliyoruz
abv böyle işin
gitmeyeceğim maça
Transfer çalımı yemişiz bu çalım yönetim götürür.Silas Andersene aldık mı
Irzullah ne yaManisa'dan Irzulllah yem
Masonum geçen ben de fbnin şampiyon olduğunu gördüm, daha önce hiç böyle bir sportif kabus görmemiştim, adamlar en son o kadar uzun zaman önce şampiyon oldular ki rüyada bile olsa ne yapacağımı şaşırmışım, dehşetengizdi.rüyamda lpool maçını gördüm
staddaydım 5-1 yeniliyoruz
abv böyle işin
gitmeyeceğim maça
Sana bişey diyimmi rnkts , Jelert, Cuesta bu kiralık falan gidenler bir şekilde elden çıkacak, amma önümüzdeki sezonlarda bizim elden oyuncu çıkarma imkanımız 0 olacak artık, bu asgarî maaşlar ileIrzullah ne ya
Kafa olarak degil. Hocan 4cu senesine girdi ben herkese ayni oyunu oynarim, sigir press yaparim diyor. 4 senede degismeyen adami bundan sonra degistiremezsin. Yani senin dedigin iṣ okanla olmazYamal veya nico olmasının bir önemi yok ki, danimarkalılar da böyle oynuyor hollandalılar da.
Geçen sene ve önceki sene madara olduğun tün maçlarda 40 milyon değeri olmayan kulüpler böyle oynadı sana ve istediğini aldı. Biz dün akşamki gibi sadece baktık. Atağa çıkma şekilleri artık benzer avrupalıların. Bu nordsjerlleand da olasa aynı prag da olsa aynı az olsa da.
Adam jelert ile bunu yapıp sen jelert yetersiz defol diyorsun.
Atağa çıkarken at finke oynuyorsun osimhenle birlikte 2 kişi daha kontraya sokarsan maçları 10. dakikada bitirirsin.
Her karşılaştığımızda isimler değişiyor. Olmo mu var, nico mu var, yamal mı var. Şimdi merino eklenmiş 1 sene sonra başka bir isim olur.
Al bunların hepsini bize getir bok çekeriz. Kafa olarak değişmeliyiz