Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rüyamda lpool maçını gördüm

staddaydım 5-1 yeniliyoruz

abv böyle işin

gitmeyeceğim maça
city maçından daha büyük ihtimal bu maçta fark yememiz kalecimiz zaten alışkın 6 yemeye milli takımdan(3 kez) bizde de deneyimler. Hareketli hücum hattı karşısında çaresiz kalırız bek takip etmeyen yunuslar ve saneler oynarsa önde.

bunların ne yapmaya çalıştığını inan anlamadım. becao'yu elde tutup bunu yolladılar ha? yusuf akçiçek'i de yolladılar. an itibariyle ellerinde kalan orijinal stoperler çağlar, becao ve skriniar. bir de ooster ile mert müldür var bekten devşirme stoper oynayabilen.

rüyamda lpool maçını gördüm

staddaydım 5-1 yeniliyoruz

abv böyle işin

gitmeyeceğim maça
Masonum geçen ben de fbnin şampiyon olduğunu gördüm, daha önce hiç böyle bir sportif kabus görmemiştim, adamlar en son o kadar uzun zaman önce şampiyon oldular ki rüyada bile olsa ne yapacağımı şaşırmışım, dehşetengizdi.

Uyandıktan sonra düşündüm, ulen biz fb şampiyon olduğunda ne yaptığımızı, nelerden kaçındığımızı, bu süreci nasıl etkilenmeden atlattığımızı da unutmuşuz, dedim kendi kendime.

O yüzden fener bundan sonra şampiyon olmamalı, olamaz, olabilemezzz.

Yamal veya nico olmasının bir önemi yok ki, danimarkalılar da böyle oynuyor hollandalılar da.
Geçen sene ve önceki sene madara olduğun tün maçlarda 40 milyon değeri olmayan kulüpler böyle oynadı sana ve istediğini aldı. Biz dün akşamki gibi sadece baktık. Atağa çıkma şekilleri artık benzer avrupalıların. Bu nordsjerlleand da olasa aynı prag da olsa aynı az olsa da.
Adam jelert ile bunu yapıp sen jelert yetersiz defol diyorsun.
Atağa çıkarken at finke oynuyorsun osimhenle birlikte 2 kişi daha kontraya sokarsan maçları 10. dakikada bitirirsin.

Her karşılaştığımızda isimler değişiyor. Olmo mu var, nico mu var, yamal mı var. Şimdi merino eklenmiş 1 sene sonra başka bir isim olur.

Al bunların hepsini bize getir bok çekeriz. Kafa olarak değişmeliyiz
Kafa olarak degil. Hocan 4cu senesine girdi ben herkese ayni oyunu oynarim, sigir press yaparim diyor. 4 senede degismeyen adami bundan sonra degistiremezsin. Yani senin dedigin iṣ okanla olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt