Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.295
- 10.491
- 2.413
Mustafa kapi gibi dolasir artik
Birde böyle oyunculari yillarca takimda tutuyoruz. Genc oyunculari iki yil kirala bir takima baktin hic gelisme yok direkt postala.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa kapi gibi dolasir artik
Eyüp Aydın nerede?
Gören, bilen var mı?
Bir yapmadigin o kaldı zaten. Bu onur niye aslanda ben Kartal sorarım sanaBir daha böyle benim dışımda birine gidip istekte bulunursan ismini damın feryadı yaparım
Damın Feryadı boşta ise alırımBir daha böyle benim dışımda birine gidip istekte bulunursan ismini damın feryadı yaparım
Benim Gslilik tescilliBir yapmadigin o kaldı zaten. Bu onur niye aslanda ben Kartal sorarım sana
Önce bir Avrupa'ya gitsin. Kendini kanıtlasın, değeri 30-40 olsun. Sonra bakarız.Loyola menajer haberi gibi duruyor ama iyi oyuncu alabiliyorsak iyi olur rotasyona
Kanarya olmayı mı tercih ederdinBir yapmadigin o kaldı zaten. Bu onur niye aslanda ben Kartal sorarım sana
Donsuz bir sekilde aynaya bakinca kendimi avutma seklimSazdağı top oynar BJK'de. Helal olsun büyük takıma attı kendini. İyi vücut yapmıştı sıkı çalışıyordu.
Ciddi değilsin de miGokhan Sazdagini kacirdik Ramazan Civeleki bari kacirmayin !
Oyyyy ben geldim balımKanarya olmayı mı tercih ederdin
Ben sazdagina defansif açıdan güvenmiyorum abisazdağı bjkye gittiyse
bjknin fbyi içerde dışarda yeneceği garantilenmiş oldu