27.5 sadece ödenen nakit bedel olacak..

Bir de istedikleri futbolcuyu alabilecekleri söyleniyordu. Kutucu, Berkan, Yusuf Demir arasından..

Misal Kutucu yu alsalar, 6 milyon da Kutucu ya ödenen bonservisten girecek.. 33.5 Milyon olacak..

Her türlü Allah belanızı versin!!! Resmen Florya parasının %60 ı peşkeş çekilmiş oldu..
Oyuncu aciklanmadi kapta. Açıklanması gerekmiyor muydu? Bence oyuncu vermedik

Abi millet cuestaya 8m verildi diye ortalığı yangın yerine çevirmedi mi. 30 yaşındaki uğurcan için 30m ne demek bu nasıl bi hainlik. İptal ettirin şu transferi. Dursuna da soruşturma açılsın

Yurtdışından transfer yapınca da iki ülke arasındaki anlaşmaya göre vergilendirme oluyor diye biliyorum ama yanlış biliyor olabilirim. KDV’ye çok takılmamak lazımda 27,5 azmış gibi de yazılmasın
25 olsa da fazla yönetim beceriksizliği nedeniyle +10 milyon fazla verildi bu parayı yönetimden talep etmeli Genel Kurul. En azından maaşı 2.5-3 civarında herhalde.

yemin olsun bu takım batar. imkansız bu fiyatları karşılamak heleki dönüşü olmayacak paralar. Yazık vallahi yazık

Yalnız forumda herkes sol stoperi salmış. En çok canımız ordan yanacak bakın görün

Erden timurunda hataları oldu transferde ama bunlar gibi dümen işleri yapmazdı.Erden timura her türlü iftirayı attınız hırsız dediniz arkasından bitirmek için uğraştınız şimdi o çakallar böyle transferler yapıyor.Ülkede yaşamak harbi zor yav.Siz bayağı kötü insansınız.Dünya tarihinin yaş ve bonservis olarak en pahalı transferleri arasına girdi.

Eren Elmalı da biz kazıkladık,Uğurcan transferinde onlar kazıklamış biraz. Ama bu hamsi kafalıların kdv’yi neden eklediklerini anlayamadım. Bizim kulüp nasıl açıklayacak,beklemek lazım. Sanmıyorum 33 olarak açıklansın.

Geri
Üst Alt