Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne 90ı?Osimhen’e de 90 verdik o zaman?
Atamaz, Inter vermez bu saaten sonra topçu mopçuTrip mi atiyor yine bu
Ben edersonu da yeterli buluyordum osimhene senelik 6-7 asisti olurdu. +olarak güney amerikalı kaleci geleneğini devam ettirirdik. Uğurcana da okeyim ancak 33 bonservis verilecek oyuncu 29 yaşında olmamalı.Ederson total maliyet
14m bonservis
8m net maaş --> brüt 13.33m --> 3 senelik sözleşme 40m
Total maliyet 3 sezon için yaklaşık 54m
Uğurcan total maliyet
27.5m bonservis
3m net maaş --> brüt 5m --> 5 senelik sözleşme 25m
Total maliyet 5 sezon için 52.5m
---
Maliyetler yakın ama biz iki sene daha oynatacaz + 3 yaş daha genç kalecimiz + kur arttıkça maaş yükü hafifleyecek + Fb yerine bizi tercih eden ADAM GİBİ BİR ADAM aldık
Totale baktığımda üzülürüm çünkü 6 ay önce yazdığım Kelleher Agirrezabala vs. daha iyi kaleciler daha ucuza gittiler buna üzülürüm yani
ANCAK Ederson o maliyetlere yanlış iş olurdu Uğurcan daha okey bence totale bakınca
Bu arada Ederson oyun olarak da ayakları şöyle böyle bi boka yaramıcaktı sanki OB pas işini seviyor mu. Paso uzun vurduracaktık bi olayı kalmayacaktı. Kalemize akın akın gelinen enstantanelerde düzgün kalecilik yapacak bi herif daha doğru fit idi dolayısıyla Uğucan daha doğru fittir benim gözümde
Tirabzon alirsa sasirmam. Parayi yüksek gösterelim daha sonra aliriz gibilerden. Trabzonlularin tepkisini almak icin.Ahmed+Yusuf paketine 10 milyon euro veren alir. artik ucuza oyuncu moyuncu yok.
Sinirliymis Inter zorluk cikariyor diyeTrip mi atiyor yine bu
75+kdvNe 90ı?
75+kdvNe 90ı?
Jsjsjsjsjsjd yok kank yurtdışından alınca gümrük vergisi veriyorsun75+kdv
Kahpe interSinirliymis Inter zorluk cikariyor diye
Arda turanın bi röportaji var Türkiyede futbolun gelişmemesinin geri kalmasının nedeni yüzde 80 zemin kaynaklı diye. Zemin iyi olacakBuna da bassınlar para 6 ayda bir çim değiştirelim![]()
İngiltereden bir firma getirip analiz yaptırmak çok zor olmamalı ya. Şuan mevcutta üstlenen firmadan maksimum %50 fazla para çıkarırlar ama çözüm üretirler. Üstü kapalı bizimki gibi olan çok stad var ya da önümüzdeki sezon sonu çatıyı açıp 3 ayda bitirmeye çalışacaklar şeffaf kaplama ile.
ban yeme artıkAbin geri döndü. Şimdi yangın zamanı! Ortamı yumuşatmaya çalışan herkes benim gözümde Kuşum Aydın'dır!
?Jsjsjsjsjsjd yok kank yurtdışından alınca gümrük vergisi veriyorsun
+1 Ortasaha ve sol stoper + U23 3. kanat-forvet. iyi olurHakan işi zor, baris kaldıysa lookmana gitmezler. Transferi kapattik diyebiliriz.