Ederson total maliyet
14m bonservis
8m net maaş --> brüt 13.33m --> 3 senelik sözleşme 40m
Total maliyet 3 sezon için yaklaşık 54m

Uğurcan total maliyet
27.5m bonservis
3m net maaş --> brüt 5m --> 5 senelik sözleşme 25m
Total maliyet 5 sezon için 52.5m

---

Maliyetler yakın ama biz iki sene daha oynatacaz + 3 yaş daha genç kalecimiz + kur arttıkça maaş yükü hafifleyecek + Fb yerine bizi tercih eden ADAM GİBİ BİR ADAM aldık

Totale baktığımda üzülürüm çünkü 6 ay önce yazdığım Kelleher Agirrezabala vs. daha iyi kaleciler daha ucuza gittiler buna üzülürüm yani

ANCAK Ederson o maliyetlere yanlış iş olurdu Uğurcan daha okey bence totale bakınca

Bu arada Ederson oyun olarak da ayakları şöyle böyle bi boka yaramıcaktı sanki OB pas işini seviyor mu. Paso uzun vurduracaktık bi olayı kalmayacaktı. Kalemize akın akın gelinen enstantanelerde düzgün kalecilik yapacak bi herif daha doğru fit idi dolayısıyla Uğucan daha doğru fittir benim gözümde
Ben edersonu da yeterli buluyordum osimhene senelik 6-7 asisti olurdu. +olarak güney amerikalı kaleci geleneğini devam ettirirdik. Uğurcana da okeyim ancak 33 bonservis verilecek oyuncu 29 yaşında olmamalı.

Hakan işi zor, baris kaldıysa lookmana gitmezler. Transferi kapattik diyebiliriz.

Buna da bassınlar para 6 ayda bir çim değiştirelim :asd:

İngiltereden bir firma getirip analiz yaptırmak çok zor olmamalı ya. Şuan mevcutta üstlenen firmadan maksimum %50 fazla para çıkarırlar ama çözüm üretirler. Üstü kapalı bizimki gibi olan çok stad var ya da önümüzdeki sezon sonu çatıyı açıp 3 ayda bitirmeye çalışacaklar şeffaf kaplama ile.
Arda turanın bi röportaji var Türkiyede futbolun gelişmemesinin geri kalmasının nedeni yüzde 80 zemin kaynaklı diye. Zemin iyi olacak

Geri
Üst Alt