Muhasebeci degilim ama Ugurcan'a verilen fahis bonservis zoruma gidiyor. Yeryüzünde baska kaleci de kalmamis gibi, Günay oynasaydi ondan iyidi. O para da stopere veya orta sahaya harcanabilirdi. Simdi ne kale güclendi, ne diger mevkiler, cok sacma planlama.
27.5 çok değil abi liste gününün sonu trabzon takım kaptanı milli takım as kalecisi 20 den aşağı alamazdık zaten avrupayada o paranın altında satmazlardı

Livanın gitmesi iyi oldu ne kadar saçma bir kalecide olsa sezonda 6-7 maç banko iyi oynuyor edersonun patlama imkanını daha yüksek görüyorum abi city taraftarı İlkay için mesela iyi sözler söylerken edersondan kurtulduk diye seviniyorlar
City'i benden iyi bilen yoktur forumda, direkt City verilerine göre çok kötü demek doğru değil. Çok gezgin bir kaleci çünkü, tüm topları atak oluşmadan süpürebilir de ama net bir şey var mental olarak hiç iyi değil. İki senedir geleni geçeni yiyor.

İletişim sıfır

Barış mevzusunda ne oluyor

Hakan'ı kim istemiyor

Uğurcan'a neden fahiş bedel verildi tek bir açıklama yok.

Erden Timur'u küstüren zihniyetten zaten bir bok beklenmez.
Cok buyuk inatlasma ya da artik neyse, var yonetim icinde. Saha icinde bir sekil gelen basarilar tasidi bugune kadar, yavas yavas catlamalar cikiyor ortaya.

Baskan - yonetici- hoca 3 lusunde ciddi sikinti oldugunu dusunuyorum ve Dursun bir yerde " benim dedigim olacak" moduna girdigi fikrindeyim.(Ozellikle kaleci, baris surec yonetimi ve hakan konusunda).

Midem bulaniyor artik isbilmezlik mi demek lazim, plansizlik mi, bilinmeyen yerlere verilen sozler mi var , baska hesap kitap mi var bilemem. Bu kadar iyi durumda bir yaz doneminden soru isaretleriyle ve gerilerek cikmayi sadece bizim yonetim becerebilirdi.

Karadeniz'de normal böyle şeyler

Ben dogma buyume orduluyum : )

Normal degil ilk kez boyle birsey duydum baya buyuk sikinti cikarmis samsun taraftarlari sonra magdura yatmaya calismislar fanatizm uzerinden..
Zaten duyujca da cok sasirdim giresunda orduda ts fanatikligi asla olmaz iplemez kimse

27.5 çok değil abi liste gününün sonu trabzon takım kaptanı milli takım as kalecisi 20 den aşağı alamazdık zaten avrupayada o paranın altında satmazlardı
Valla bence Ugurcan icin fahis bedel. Cok iyi kaleci degil bana göre, oyun icinde de eksikleri var topu oyuna sokmada. Umarim yanilirim...

Normal degil ilk kez boyle birsey duydum baya buyuk sikinti cikarmis samsun taraftarlari sonra magdura yatmaya calismislar fanatizm uzerinden..
Zaten duyujca da cok sasirdim giresunda orduda ts fanatikligi asla olmaz iplemez kimse
Vay toprağım.

Valla bence Ugurcan icin fahis bedel. Cok iyi kaleci degil bana göre, oyun icinde de eksikleri var topu oyuna sokmada. Umarim yanilirim...
O isin icinde baska bir is var.

Kaleci transferi ve meblagsi
Baris sureci
2 tane firsat transferinde surec yonetememek, ilgilenmemek ve sonuclandiramamak( ki 1 tanesi hazir yani elinde sayilir)

Bu 3 konu cok sikintili. Asiri derecede.

Ayrica bu sureclerin, florya ihale surecinin sonuclandirilmasi sonrasinda oluyor olmasi da ayri bir dusunduruyor.

Gündoğan maaş beklentisini 10 milyon euro'dan 8 milyon euro'ya düşürmemiş miydi? İşiniz gücünüz yalan dolan. Adam 4,5 milyon euro'ya imza attı KAP açıklamasına göre.

Türk spor medyası çürümüş, bitmiştir!

Mevzu tam olarak nedir hiç haberim yok , ama dediğin gibi alkollü şekilde bir kadına sarkıntılık edersen zımbalarlar , bu tarz şeyleri bahane ederek Karadeniz'den nefret ederler , gerçek sebebi ise milliyetçilik , adaletsizliğe boyun eğmeme ,itlik kopukluğa topyekûn müdehale ,terörist düşmanı (gerekirse 14 yaşındaki çocuk şehit olur)
Ben İstanbul'da büyüdüm 5 yıldır Karadeniz'deyim , gece 3,4te küçücük çocuklar paten bisiklet biniyor sokaklarda , bu tarz şeyler herkese batar , dediğin mevzuya dönecek olursak, senin dediğin gibiyse çok iyi olmuş, benim kafa böyle, mağaramda mutluyum

Galatasaray :ilk 11
Uğurcan, Signo, Sanchez, A. Kerim, Jakops , Lemina, Torreira, Sane, İlkay, Barış,
Osimhen...

Rakip Fb5:ilk11
Ederson, Semedo, Skiniar, Ostanvelde, A. Brawn, Alvarez, Fred, Asensio, Kerem Nene, Nnesiry...

Galatasaray - fb

Uğurcan-Ederson
Signo - Semedo
Sanchez - Skiniar
A. Kerim Ostanvelde
Jakops- A. Brawn
Lemina- Alvarez
Torreira - Fred
Sane- Kerem
Barış - Nene
İlkay - Asensio
Osimhen - Nnesiry
kadro karşılaştırması?
İlk 11 olarak bariz çok üstünüz. Üstelik fb hersena baştan kadro yapıyor bizim kadro ve oyun oturmuş vaziyette.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaniolo'yu son gün üç kuruşa kiralamanın altında yatan sebep neydi ola? EPL'de elde kalan, hızlı + oyun zekası düşük ve savunma arkası koşularıyla faul+kart çıkaracak uyduruk genç bir kanat oyuncusu kiralardınız en kötü. 4 kontenjanı boş bırakmak akıl tutulması gibi duruyor. Yabancıları temizlemeye gösterilen özen transferlerde gösterilmedi.

Hakan'in bu donem gelme ihtimali kalmadi cunku Inter bu konuda net, transfer donemi kapandi onlar icin ve kimseyi gondermiyoruz dediler. Bizimkiler de alisti tabi Avrupa'da transfer donemi kapaninca teklif yapmaya ama adamlar planlarini yapmis, sana da oyuncusunu vermez bu saatten sonra. Kadro disi falan olsa baska bir durum olabilirdi ama oyle sey yok.

Alirlarsa 1-2 oyuncu daha alinabilir lig icin belki kiralik olabilir, onun disinda transfer beklemiyorum. Kavukcu en azindan son durum hakkinda bir aciklama yapsa fena olmaz.

Hakan'in bu donem gelme ihtimali kalmadi cunku Inter bu konuda net, transfer donemi kapandi onlar icin ve kimseyi gondermiyoruz dediler. Bizimkiler de alisti tabi Avrupa'da transfer donemi kapaninca teklif yapmaya ama adamlar planlarini yapmis, sana da oyuncusunu vermez bu saatten sonra. Kadro disi falan olsa baska bir durum olabilirdi ama oyle sey yok.

Alirlarsa 1-2 oyuncu daha alinabilir lig icin belki kiralik olabilir, onun disinda transfer beklemiyorum. Kavukcu en azindan son durum hakkinda bir aciklama yapsa fena olmaz.
Hedefin Avrupa'da başarı olmadığı kontenjanın bu kadar boş bırakılmasından anlaşılıyor ama stoper + kanat kiralamak yine de mantıklı görünüyor. Kontenjanı ağzına kadar doldurup Cuesta ve Franko alacaklarına risksiz işler yapsınlar. Hiç bir şey yapmazlar ama bence.

Zaniolo'yu son gün üç kuruşa kiralamanın altında yatan sebep neydi ola? EPL'de elde kalan, hızlı + oyun zekası düşük ve savunma arkası koşularıyla faul+kart çıkaracak uyduruk genç bir kanat oyuncusu kiralardınız en kötü. 4 kontenjanı boş bırakmak akıl tutulması gibi duruyor. Yabancıları temizlemeye gösterilen özen transferlerde gösterilmedi.
+ Hic bir transferde pazarlik mantiginda fiyat dusuremedin.hatta kaybettigin surede belki fiyat artti.

Zaten bir halt yapamayan yonetim var, iceriside karismis gibi bakiyorum artik. Hoca da "ne haliniz varsa gorun" moduna girmis olabilir. Ki 2 senedir ozellikle hep yonetimi destekler, arkasinda duran aciklama yapardi transfer sureclerinde. Su an cok farkli bir hali var gecmise gore.(Kendi hatalari da vardir tabii ayri, ama yonetimle arasinda sorun var,nerdeyse eminim)

Hedefin Avrupa'da başarı olmadığı kontenjanın bu kadar boş bırakılmasından anlaşılıyor ama stoper + kanat kiralamak yine de mantıklı görünüyor. Kontenjanı ağzına kadar doldurup Cuesta ve Franko alacaklarına risksiz işler yapsınlar. Hiç bir şey yapmazlar ama bence.
En azindan kiralik sol stoper, onun disinda genc bir kanat/forvet oyuncusu alinabilir oyle cok maliyetli biri olmasina gerek yok. Tabi o konuda bir calisma yaptilar mi bilemiyorum.

Mevzu tam olarak nedir hiç haberim yok , ama dediğin gibi alkollü şekilde bir kadına sarkıntılık edersen zımbalarlar , bu tarz şeyleri bahane ederek Karadeniz'den nefret ederler , gerçek sebebi ise milliyetçilik , adaletsizliğe boyun eğmeme ,itlik kopukluğa topyekûn müdehale ,terörist düşmanı (gerekirse 14 yaşındaki çocuk şehit olur)
Ben İstanbul'da büyüdüm 5 yıldır Karadeniz'deyim , gece 3,4te küçücük çocuklar paten bisiklet biniyor sokaklarda , bu tarz şeyler herkese batar , dediğin mevzuya dönecek olursak, senin dediğin gibiyse çok iyi olmuş, benim kafa böyle, mağaramda mutluyum

@Sağ bek oynayabilen stoper

Geri
Üst Alt